No, nema problema za to. Jorgensen je potvrdio da će se monetizacija vratiti kada za to bude vrijeme (negdje u narednih par mjeseci). Kako su EA i DICE prošli tjedan najavili da će u ožujku razgovarati o novom sustavu napredovanja za Star Wars: Battlefront II, možda će tada biti postavljena monetizacija u ponešto izmjenjenom obliku. U svakom slučaju, od mikrotransakcija i lootboxeva se ne odustaje. Treba nekako namaknuti dosadašnje propuštene zarade.
Ne znam samo kolko ce igrača ostat do tad jer igra nije sad nesto posebno, koliko god me beta battlefronta 2015 zagrijala za igru toliko me beta novog battlefronta odbila, ne znam zasto ali nekako je feel drugaciji i onda sav taj hate talk oko igre i imas dojam da nitko ne igra.
Battlefield 1 im je skroz podbacio, igra nije vani ni dvije godine vec su pola contenta dali za dzabe i na saleovima jer su im serveri prazni, zadnji put kad smo se frend i ja pokusali spojit u match smo odustali jer nikako da se skupi broj igraca ( a govorimo o vecernjim satima petkom npr ) a i kad se spojimo sve sami gljivičari koji čuče na snajperima na rubu mape.
Tuzno je vidjeti sto business i zelja za profitom rade.
Mogli su ponovit model iz Titanfalla 2 i igra bi im se prodala ne u 9 nego u 18 milijuna primjeraka i još bi ih svi hvalili za poštenu poslovnu praksu i postavljali kao primjer kako se okreće drugi list u industriji.