yakuza_stinger Također, moguć je i odabir željenih platformi za koje bi Persona 6 potencijalno izašla. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
f_i_c_o E ovo se danas rijetko viđa, studio kojem je zapravo stalo do toga što fanovi misle : . Mogli bi se se ostali , a prvenstveno EA ugledati na Atlus.
Icek E ovo se danas rijetko viđa, studio kojem je zapravo stalo do toga što fanovi misle : . Mogli bi se se ostali , a prvenstveno EA ugledati na Atlus.Altus je jedan od jako rijetkih. Jaki jako rijetkih. Iako, njih je Nintendo kupio ako se ne varam pa me čudi malo.
densetsu Altus je jedan od jako rijetkih. Jaki jako rijetkih. Iako, njih je Nintendo kupio ako se ne varam pa me čudi malo. Nintendo? Koliko znam, Atlus je vezan uz Segu.
Icek Nintendo, Sega, same shit dok nije Sony. Šalu na stranu, Atlus je uvijek znao vući prave poteze i raditi dobre igre. Zato su jedan od jako rijetkih izdavača čije igre kupujem bez straha.
veigue Da ne citiram sad dijelove vijesti, samo ću napomenuti 2 stvari:1. da, kolega Yakuza ima dobar ukus, DDS je zakon2. ne mogu vjerovati, nisu zaboravili na Soul Hackers! :
alexy Sama činjenica da razmatraju mogućnost o Persona 2 remakeu me tjera na mijenjanje mudanti. YHVH be praised!