Solid_Snake
Ako je samo do foruma onda ok, to je sitnica 😃
Nije da ne razumijem o čemu pričaš. Ljudi koje volim čitat pišu manje ili su potpuno prestali i ovakvi tekstovi za koje moram uzet vremena da ih pročitam su jako rijetki. Još je i ljeto pa je aktivnost na forumu na najnižoj razini, a ono što ima često je bolje da se i ne pročita. Neću reć da sam ni ja išta bolji, redovito znam podbadat ljude nepotrebno, a i dosta sam smanjo pisanje dojmova o stvarima koje igram. I dalje igram dosta i stvarno uživam u tome, samo nekako nisam imao volje, a ponekad ni vremena da se raspišem kako spada.
Ne bi ti rekao "take a chill pill", prije nemoj previše uzimat srcu takve stvari. Kako renda kaže fokusiraj se na pozitivne ljude i probaj preskočit sva ova prepucavanja. Mislim da je forum prvenstveno nešto u što se uključiš jer ti je gušt, ako ne možeš preć preko problema,bolje rijeđe bit aktivan nego da ti pokvari dan. Možda je i meni to lako reć jer se nikad stvarno ne uznemiravam oko toga što pročitam, znam da nije svakom tako.
Za ovaj FF sam mislim već dosta pisao, nemam ništa novo za dodat dok ne dođe treća igra. Općenito me je dosta ovaj MTG FF set zagrijao za ponavljanje starih nastavaka, samo teško je nać vremena. Jednostavno me previše stvari zanima. Gledao sam curu kako igra FF9 prošli mjesec i uživao u muzici kad i nisam gledao. Valjda se i to bar malo računa. 😃
Za Konami i ja imam pozitivniji dojam u zadnje vrijeme, samo ovo nije pravi topic za o tome. Čekao sam da novi Silent Hill bude dobar pa da nešto pozitivno napišem o njima, ne želim ih hvalit unaprijed pa da me razočaraju.