Prešao sam glavnu kampanju, makar to u ovoj igri apsolutno ništa ne znači, budući da sam koncept kampanje funkcionira na potpuno drugačiji način. Neznam ni sam koliko mi se sviđa taj princip, te bi definitivno volio sljedeću igru vidjet sa klasičnom kampanjom. Kada bi tako bilo, ovaj princip za samo ovu igru i nebi bio toliko loš. Ali stvarno ne želim drugu sezonu i onda čekat na novi nastavak 5+ godina. Iako funkcionira ovo dobro sa istim lokacijama, ali u drugo doba dana, skroz mi fali bar minimalno tri lokacije da me igra zadovolji s te strane. Ovo je stvarno premalo. Bonus misija je odlična, ova u Sapienzi dok se snima "The Icon/Iron Man" film i ima također hrpetina načina kako da se bude kreativan. No isto tako ne koristimo iste djelove talijanskog grada, pa to nudi ajmo to tako uvjetno nazvat svježinu. Replay value igre je ogroman, pogotovo s novim likovima/metama, pa tek kada ću se zguštat na svim lokacijama s različitim pristupom i proć Bonus Campaign Patient Zero ću ostaviti svoje konačne dojmove. Zasada Steam broji 24 sata igranja...