gunner Viper mogu li te dodat na friend listu, da imam s kim usporedjivat bodove? )Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
gunner Sta ima direktan leaderboard s frendovima? Dodaj slobodnoIma, samo na mojoj listi ne igra nitko. /Dodam te onda danas, zivio.Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
gunner Viper, ne znam zasto te nemam na listi ako idem usporedit score pod friends..Vidis li ti mene?Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
gunner Ja nikad nisam ni skuzio kako to gledat, provjerit cuOdes na destinations, odaberes Sapienzu npr., onda odaberi misiju u toj destinaciji i na vrhu imas leaderboards, global i friends.Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
gunner Nasao sam na netu kako se ljudi zale da friends leaderboards ne valja na PS4.Sranje, zasto to ne patchaju?Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
viper89 http://www.ffa.hr/index.php/vijesti/item/5551-stize-novi-hitman-sadrzaj-bonus-kampanja-i-goty-izdanjeOdlicno, odmah uzimam. Nadam se da će se dobro prodat i da će IO sklopiti neki deal s novim izdavacem sad kad su nezavisni i da ćemo dobiti novu Hitman igru.https://www.youtube.com/watch?v=ODUIa831DXk
maverick Da je nisu odlučili idiotsko-epizodno izdavati možda bi prodali i više. Ovaj GotY se uzima kad tad.
wooddiebone Baš igram. Epizodni stil izdavanja je loš sam po sebi za ovakve igre, al na kraju se u skupljenoj prvoj sezoni dobije više sadržaja od tri zasebne AAA igre danas.Gledam ove Escalatione i ne vjerujem. Na svaku epizodu se da potrošit dane, a ne sate. Čisti fokus na gameplay i mehaniku koja je predivna čitavo vrijeme od planiranja misija do izlaska s mape.Pravi znalci koji si uzmu vremena naučit mapu i NPCe mogu doživit istinski zen igrajući ovo.I igra jako dobar posao radi kad je u pitanju učenje samog igrača da na kraju ispadne profić, a nema skoro uopće sistem tutoriala izuzev par promptova u prve dvije mislije.Meni osobno malo i overwhelming, ali na dobar način.
viper89 Da, prakticki najbolja epizodna igra dosad i opcenito majstorski dizajnirano sve. Ogroman replay value i previse toga imas za radit. Pogotovo kad te uhvati onaj Hitman feel da sve rjesavas i isprobavas. Bas su se fokusirali na gameplay mehanike i pruza hrpu prilika te postuje igraca i nudi mu hrpu opcija. Mogao bi usporedit sa MGSV po gameplayu i slobodi. Bas pure igra.Jos kad iskljucis opportunities i uzivis se u igru.. pravo cudo. Onda i professional tezina. Jos kad dodje ovaj novi sadrzaj ovo je must buy. A vec je i sad.Odmah kupujem da ih podrzim, pogotovo sad kad su nezavisni.
viper89 Jel će biti popust neki za GOTY za nas koji smo kupili cijelu igru Day One? Pa procitaj clanak gore. da, upgrade na GOTY (sve se dobije) je 20$ bez obzira jel imate full season one, prolog + full experience ili ako ste zasebno kupovali sve epNovi igraci mogu sve kupiti za 60 baksa
maverick Sve u članku piše. Odigrao sam sve Hitman igre osim Codename 47, a to mi nije ni žao, I ovaj GotY je must have i kao što viper kaže, treba podržati ljude. U neku ruku mi je drago što više ne izdaju pod onom omrazenom kompanijom SE.
Heat Codename 47 je pola stealth, pola tps igra, ovisi o misiji i zbog toga mi nije na razini ostalih.
maverick To, a i contracts je zapravo remake jedinice sa izbačenim misijama koje su bile shit, kao npr one iz djungle. Onda bolje to odigrati.