Gdje ste vi pogledali sve te filmove u dobroj kvaliteti? Pogledao samo Dunkirk i ne bih ga svrstao ne samo u krug užih favorita, nego niti u 9. Akademiji su očito Get Out i Shape of Water bili dosta pa su Blade Runnera zanemarili.
Crozače pogledao si 5? Get Out i Dunkirk razumijem, ali zar ima dobre kvalitete Billboards, Call me.. i Darkest Hour?
Billboards je čisto solidna kvaliteta za gledanje... Call Me by Your Name je bio kriminalne kvalitete (zvuk totalno nesinkroniziran, slika kriminal, pogotovo što se radi o vizualno predivnom filmu) i zbog toga mi je žao... problemi su krenuli kad sam već pogledao više od 20 min pa reko gledat ću do kraja. Upravo zato bi ga trebao još jednom pogledat, jer kako sam i napisao, unatoč tome, i danas razmišljam o filmu, više od tjedan dana nakon što sam ga pogledao.
Darkest Hour sam bio na novinarskoj, zato je i išla reca.
Najviše mi je žao što sad svaki tjedan u kino dođe 1, 2 kandidata, ali nikako ulovit vremena da ih pogledam. Baš sam si watchlistu složio, iz 2017 imam još kojih 20 filmova koje moram pogledat... nadam se stić većinu do dodjele... bar one nominirane.