Garrus_V ja sam isto uzivao u remakeu, nije remekdjelo ali fina old school igrica, onako, fina sedmica.
munja Garrus_V nije nikad ni bilo remekdjelo, al eto men fali atmosfera iz originala. I ne mogu virovat da u 2020toj godini nisu uspili rijesit kameru 🤦♂️
Icek munja al eto men fali atmosfera iz originala. I ne mogu virovat da u 2020toj godini nisu uspili rijesit kameru 🤦♂️ Ali loša kamera je dio atmosfere originala 😃
someone Dođem u mravlju koloniju, skupim 7 Ambera, oslobodim 6 vila i dođem do Ant Queena. I tamo me Ant Queen i njeni kompanjoni našamaraju ko malog majmuna i ajmo "Game Over" i nazad na početak levela. Jebo me pas, dobro me naživciralo. Još bi i nešto rekao da je igra ugodna za igrati, ali meni su ove kontrole i cjelokupna igrivost tako drljavi da je to nevjerovatno. Najnovija taktika mi je da oko svih neprijatelja kružim ko kreten i samo lemam s mačem jer mi tako najmanje healtha oduzmu đubrad.
danko-b someone Tak je i mene i to 2 puta, nju sam rjesio s crossbowom, a mrave cekicem ali onak ga napuniti i usput bjezati dok se puni pa ih mlatnuti. To mi je ubiti najgori level i najtezi u igrici, usput imas life bocicu u dans cryptu, trebas razbiti zid s cekicem.
someone danko-b Na kraju sam uspio iz trećeg pokušaja ovako kako si naveo. Iako sam i tad bio opasno blizu da krepam.
resident_evil Uzeo sam si remake za 120 kn. Da li je izašao neki patch s kojim postoji checkpoint? Jer stvarno ne znam da li ću imati živaca preći igru, a znam da ako me ubije boss, moram cijeli level isponova 🙁 I ako se ne varam na PS5 može u 60 fps?
resident_evil doctorfreak Nema ali vidiš da kolege kažu da nije toliko teško 😃 iako su u nekim recenzijama bičali da je teško. Vidjeti ću iz prve ruke ali tek nakon što pređem Guardianse.
danko-b platinirao sam, netreba ti checkpoint na levelu, kad isti mozes privest kraju za manje od 10 min.
member Više je teško radi kamere, kontrola i bugova ( koji su valjda popatchani umeđuvremenu) nego ičeg drugog.
foggy Torgue Znači, kao original? Bas sam ga isao zaigrat nakon rimejka, jer ga otkrijes na kraju pa mozes igrat i tu verziju, i kontrole u ps1 su bolje nego u rimejku. Nabijem ih.
TITANXIS Kaj je ME na kraju, remejk ili remaster? Nisam o tome čital to igral niti gledal na yt zato pitam. Za original me vežu lepe uspomene.
danko-b ja nisam imao iskreno bas nekih problema s kontrolama, al igrao sam mozda igru prije pol godine pa moguce da su ispeglali.