Ceka se novi info.
Preko bozicnih praznika nisam mogao doci na red za PS4, pa se drepala Vita. Medievil dosao na tapetu. Nostalgija na MAX (a kumovala je Yakuza_stinger -ova retrospektiva)
Prvi dojam mi izmamio osmijeh na lice. Poznata faca, mrmljanje, goticki filing, prvi chalice pun, posjet Hall Of Fame, podjebavanje. Sve tip top.
I naravno onda dolazi reality check par nivoa kasnije, gameplay sucka big time. Kretanje truba. Kontrola lika nula bodova. Propadanja, proklizavanja, promasaji Te nevjerica, kako sam to uopce mogao igrati na sivonji i nije me nista smetalo u "good old days"
Igrala se dvojka, ali mi je jedinica nekako ostala vise u sjecanju, em sam je vise puta odigrao. Dvojku samo jedan puta.
Medievil: Resurrection nisam uzimao, jer sam pretpostavio, da je samo usminkani original. :
Tek sam nedavno saznao, da ima razlika wiki. Daljnjim proucavanjem mi je zapeo jedan post s gamefaqs:
1st, every psp game will run exactly as they run on psp, SONY didn't unlock the CPU power in their PSP emulator on PSvita
2nd, the framerate of "Medievil resurrection" for PSP is absolutely terrible because of the 222MHz locked CPU power.
so, if you really wanna give it a try, play it on a PSP which can change the CPU power to 333MHz, the difference is huge.
Da li je igrao tko na Viti, pa da potvrdi navode? Stavio je na wishlistu i bude na nekom saleu uletjela sigurno, ali da provjerim unaprijed, ako tko ima.
Druga opcija mi je PPSSPP na tabletu ili Android Boxu (na PC-u mi se ne da igrati, jer i tamo imam prevelik backlog, da bi igrao PSP igre).