1.Zasto si uvijek pisao sa uključenim capsom?
Ima nekoliko razloga... ali, najvazniji razlog je zato što sam tako lakše tražio svoje postove. nakon toga je zato što sam se osjećao posebno. I na kraju zato što se većina triggerala.
:
Toliko sam se navikao na alt-gr fgfg da sam jedno 3 mjeseca nakon toga i dalje započinjao svaki odgovor sa bracketima
Teško mi se bilo priviknuti ne boldati
2. Tvoj glas odlučuje hoće li se Istra (do Učke) odcijepiti od Hrvatske ili ne. Ukoliko se odcjepit, živjeti će Istrijani u prosperitetu, svako selo, svaka općina, svaki grad će biti na najvišoj mogućoj razini što se tiče BDP-a, zdravstva, obrazovanja i ostaloga. U principu postaje najrazvijenija i najbolja država za živjeti u Europi i šire. S druge strane ako se odcijepi, nitko iz Istre, uključujući i tebe nema pravo ulaska niti kontakta sa državljanima Hrvatske. Internet komunikacije putem fejsbuka, foruma, skypea, čegagod je također blokirana, kao i telefonski pozivi te pošta. Ukratko nikada više ne možeš vidjeti niti čuti ikoga iz Hrvatske. Odlazak u druge zemlje također limitira to. Znači nema, otić ću u Trst pa preko Slovenije ući ili ih zvati.
Ukoliko glasaš ne, sve ostaje kako i je, s povećanom mogućnosti da će Istra doživjeti jednaki pad u svim društvenim aspektima kao i Hrvatska ukoliko do značajnog pada dođe.
Ova pitanja su mi kao ono što voliš više vaginu ili anus. Teško reći ali oboje.
Za početak. Istra ti materina Blade! Da znaš da sam razmišljao o ovome par dana. Tehnički Istra je Hrvatskoj kao Geralt u Witcheru. Ne bi to bilo bez nas. Makar želim prosperitet Istri više od svega i dalje mislim da ova cucked država zaslužuje barem nešto pozitivno. Plus, ne znam koliko bi mi život bio sretan bez prijatelja poput Toxicpanda Herc itd.
(vas iz rijeke neću ni taggat jer je Rijeka dio Istre). Bila bi šteta da Emilio zna da mu se nemogu ikad više prišuljati. Wait what?
Tako da finalni odgovor (NE) ^^
3. 2D ili 3D?
rekao bi 2.5D ponajprije. Samo Crash Bajo Moj.
Prva igra koju mi je majka kupila i nikad zaboravljena.
4. Da mozes neku igru zaboraviti i opet igrati potpuno fresh koja bi to bila igra i zasto?
Path of Exile (bilo je više igara ali pickam ovu). Počeo sam PoE igratu u early betama i igrao ju jako dugo, potpuno prestao igrati i nakon par godina opet instalirao i navuko se. Nakon toga Griding Gear Games je odlučio počastit igrače sa potpunim revampom igre i enginea i dodati još 6 actova i igru učiniti još zanimljivijom. PoE je apsolutno najbolja igra ARPG žanra.
Druga igra bi bila Starbound. Starbound je prekul. Svaki dan pol sata/sat vremena gradim svoj mega gradić. Gušt samo tako.
5. Kaš se ženit više?
Ne znam. Realno mogu se oženit sutra. Meni i mojoj djevojci ne znači to baš puno. Ali ono što se zajedno slažemo je da treba imati keša za tako nešto. Sa time da trenutno ulažemo svaku kunu u preobrazbu kuće to mi nije prioritet. Ali bit će. Siguran sam da će barem nekoliko članova FFA biti na mom vjenčanju.
6.jeli volis janjetinu?
Da te ocjenim ko coeka...
Ubio bi za dobru jagnjetinu...
7. Ko su ti 3 najdraža člana na FFA i zašto?
Toxicpanda neće biti na ovoj listi zato što je nova na forumu i zato što nije fer prema drugima1) Raziel - babo! maj brader from anader mader.
2) Blade - Zar stvarno treba reći išta o ovome?
3) Zero - Zero je jedan od najkul ako ne i najkul osoba sa kojom se možeš hengati IRL i popričati. Ponekad voziti po tračnicama sa Cloud om
4) Cloud - voli se vozit po tračnicama
8.
Glavni admin Fenix il ko već mora biti odsutan.
Treba 24h zamjenu.
2 su dobrovoljca odobrena od strane svih admina i modova.
1.Emilijo
2.Megatama
Kojeg od ta 2 biraš za privremeno 24h razdoblje glavnog Admina s punim ovlastima i zašto?(ozbiljno pitanje koje zahtjeva ozbiljan nezajebantski odgovor)
U svakom slučaju propada FFA. Ali ako moram biram Niggatamu. Radije bi odrezao penis na komade od 20cm nego Emiliu dat ikakva prava. Ne želim da Fenix skonca kao Chester "Momče ft. vrat oko omče"
(Prije svega uzvraćam čestitke, a onda te kolegijalno guram sa ultimativnim pitanjem...)
9. Goku ili Vegeta?
10. Jel ti draža crvena ili plava boja?
Crvena. Ja sam uvijek birao crvenu buraz plavu.
11.Na koliko stupnjeva pereš šareni veš?
Pitat ću djevojku kad se probudi.
12. Da se moras rijesiti jedne stvari zauvijek u svom zivotu sto bi to bilo? Brada ili računalo?
Računalo. Tbh toliko vremena provodim pred računalom da bih ga se mogao riješit na neko vrijeme xD
13. Heat ili Raziel?
Heata uvijek biram prvo kad je u pitanju guza. wink wink
14. Koje ti je prvo gaming iskustvo, a koja igra te je najviše "uvukla"?
Ovako bit ću iskren i reći da se ne sjećam iskreno koje mi je bilo prvo prvo gaming iskustvo. Ali sjećam se da smo imali one konzole za tv koje kupiš od kineza gdje imaš hrpu igara. Koja me igra prvo uvukla? Hmm. To je bilo prije nego sam kupio ps1 kojeg sam platio 1646,46 kn u zagrebu, gdje sam dobio fifu 98 world cup sa njime te mi je nakon toga prva igra bila FUCKING CRASH BANDICOOT 2. Molio sam mamu u trstu da mi kupi tekken 3 i nije mi kupila, doslovno sam plakao u shopu i bio na koljenima i mama mi je pickala crasha. Moja mama je najbolja mama na svijetu. ali nabrijao sam se u igraonici u novigradu. To je bilo tek kad su konzole izašle negdje. Igrali smo sve što je izlazilo. Igraonica se zvala X a vlasnik se zvao aleksandar (sa kojim sam dan danas dobar prijatelj i čisto kao info brat mu je izradio real size buster sword od drva, sad živi u francuskoj sa curom koju je upoznao preko neta, onak random info) iako smo ga svi zvali Seš. Ugl Seš je imao sve piratske igre dostupne na tržištu. Brate kakva vremena. Soul Blade, Tekken, Gran Turismo. Tad je Kaiserus bio zapaljen za Soul Blade igrao samo jebenog Siegfrieda i vrtio 2 komboa. Pederčina jedna! Fenix ne znam ni ja što me iskreno uvuklo. ali brate uvuklo me toliko da izaći više nikad nisam mogao
15. Zasto si mislio da je primjereno da mi posaljes odredjenu crvenu sliku kad sam bila u prvom srednje?
ovo sam poslije poslao Oxi na fejs jer je proslo par godina pa je slika malo iskrivljena (ne mislim na sliku kao "sliku" nego na pamćenje njeno). Naime prije puno godina sam jednoj curi na gameplayu poslao sliku svoje kite. U crvenom kondomu. To je bila njena želja a ja sam imao ok kitu i guess? U glavnom, par godina nakon toga meni oxi kaže pa no kaj sad znam da voliš crvene kondome ili tako nešto slično i to je meni presjeklo u stomaku. Naime dosta cura je vidilo moju kitu u crvenom. Funny thing je da nedugo nakon toga sam prestao koristit prezervative potpuno. Samo natural bajo moj. Vadio na vrijeme. A u zadnje vrijeme čak ni ne vadim .
16. Da li bi ja i Oxi bili dobar par?
Savršen. Not even joking. Volio bih gledati kako se vas dvoje šev... šetate držeći se za ruke.
17. Da možeš vratiti tri člana sa bivših foruma ovdje, koja bi to tri člana bila i zašto oni?
1. Chara - cura je prekul, upoznali smo se IRL prvi put prije par mjeseci i prekul je. Dobar fotograf, dosta bi pridonijela umjetničkom kutku.
2. Matreya - jedna od rijetkih osobi sa kojom nisam trebao stavljati limite ludosti dok smo alu i ja cugali kod nje. Istinski gamer, prekul osoba za razgovor i žena bez dlake na jeziku. Treya je bomba. Also od prije godinu dana cca sam uspostavio kontakt sa njom.
3. Griever - iako ja i on nismo najbolje završili što se tiče prijateljstva (tj nikako). taj momak je uvijek bio i uvijek će biti u mom srcu jedan od najkul likova ikad. Dao bih jako puno da imam priliku ispravit neke stvari.
18. Zašto je K. već sakupio 25 pitanja pa makar zadnjih 8 bilo od istog čovjeka, a ti ne? Je li onda podjela za člana godine ustvari nezaslužena, te je li trebala otići u ruke samo njemu?
Ti si samo salty zato što smo te ja i K. pregazili kao svinju na autoputu xDDD
ajde ajde plaćam bocu dok dodjem u RI budeš suze utopio u Ginu i Jacku
19. Koju vrstu glazbe najvise volis slusat? (Mozes navest i ime bendova ili pjevac)
samo ću navoditi glazbenike
Queen, Iron maiden, Judast Priest, Worakls, Twice (kpop), Babymetal, Pendulum ( <3 nikad zaboravljeni), Daft Punk, Blind Guardian, Disturbed, Guano Apes, Kamelot, Parov Stellar. Uglavnom sve slušam. Osim narodnjaka. Iako i to slušam kad se zabijem ko Blade
Za sve ljubitelje dobrog oldskul Housea, nenadjebivo najbolji track ikad
https://www.youtube.com/watch?v=C0f96HQbCY4
20. Bi htio orgijati sa mnom?
21. Što misliš hoće li se održati meč između Jelasha i Toxicpande?
Veigue vs Toxicpanda ne samo da će se održati nego ćemo imati i kladu
https://www.youtube.com/watch?v=l_XtvlozPJE
22. Već nagađam odgovor, ali zbog kojeg razloga si bio otišao s GP-a, da bi se potom vratio par godina kasnije na forum koji je bio takorekuć njegov nasljednik (NL)? Podpitanje - jesi li u svemu tako principijelan?: p
Počeo sam pisati nešto u stilu razočarat ću te ali nemogu se sjetit zašto ali mogu se sjetit zašto. Kad su permali Grievera ja sam popizdio i tražio da i mene banuju. Ne samo da sam tražio da me banaju nego sam slao pmove adminima i jebo im mater i svašta sam fakat pokušao da i mene banuju međutim jeboto nitko me nije htio banat :( feelsbadman. Znam da sam onda bio u "svađi "sa spejsom, poslao sam mu sms poruku - nešto mu nasrao, lik me nije jebo 2%. Pa sam odjebo. Samo da se zna ja i G u to vrijeme nismo bili u prijateljskim odnosima. G nikad nije zaslužio permu. Also režem penis na komade od 25 cm ako treba.
23. Da moras birat zivot ili smrt situacija kog bi spasio mene ili tenu ? : :
24. S obzirom da dugi niz godina pišeš po raznim iteracijama gaming foruma, imaš li neki za kojeg možeš reći da ti je (bio) omiljeni? Na kojem forumu je bila najbolja zajebancija, a na kojem forumu si osjećao da je community najstrastveniji po pitanju igara? Koliko su se forumi uopće promijenili od prvog foruma na kojem si bio, i misliš li ponekad da je sve ovo skupa traćenje vremena?
FFA je definitivno najstrasveniji po pitanju gaminga. na gpu smo si svi jebali mamu odreda na dnevnoj bazi, chat je bio iživljavanje. Ljudi ja sam chat bombao ekipu i gasio im browser, ponekad PC. War, War Never Changes.
Next level je bio next level of horse shit i onda mi je Fenix otvorio oči i dušu i doveo me na FFA. Dugo je stojala ta poruka u inboxu. Ali FFA je definitivno bolji od HCLa i Reboota: by Cloud. Realno Reboot znamo zašto je loš.
https://www.youtube.com/watch?v=V9JQDY5MTdg
ali da dobar dio Gameplaya je bio traćenje vremena. Jedina pozitivna strana GPa su tih par super kul ljudi koje sam upoznao.
25. Hoćeš li me pozvati na svadbu?
Slušaj na svadbi će biti Toxicpanda i Oxi moraš biti dobar (i donijet kalašnjikov jedan da pucamo u zrak)
26. Si kad bio u romanticnoj vezi s Heatom?
:( nažalost nisam. Zabranjeno voće je najslađe voće!
27. Jel te stid hvalit i čitat Tenine kolumne?
Tena je zakon. Pinktatorship!
28. Je li DarkFenix alter ego od Fenix ?
Ovako nekako :)
29:"kolika ti je važnost guilda u igrama i možeš li podijeliti najdraže iskustvo vezano uz to"
Dok sam igrao GW1 i WoW guilda je sve što me držala da i dalje igram te igre. Pogotovo WoW. WoW je smeće od igre danas al nemogu reći da nisam upoznao neke fenomenalne ljude. Tipa Smor. Smor je osoba koja bi stojala u vatri/otrovu/ili što god postoji i želi te ubiti da overdpsa nekoga. Bila je to WOTLK ekspanzija, išli smo u ICC ka proff. Putricideu i taman smo skidali festerguta i rotfacea. Sad Smor stoji u svemu i bukvalno ga čitav raid hiluje. I smor je prvi na dpsu sa moonkinom. I lik krene da vrišti "ŠTA JE DULE PICO GLEDAJ KAKO TE PRELAZIM U DPSU GLEDAJ TKO JE NAJBOLJ DPS U GUILDI NUBEEE". Da vas upoznam sa situacijom Gorgos (Dušan - Dule) je moj IRL drug iz okolice Beograda. Taj dečko sabija što god igra. Poanta je da je lik gledao TV i jeo neki sendvič i samo klikao shadowbolt sa warlockom. I ništa kako se ovaj okrenuo da igra ja palim bloodlust dule ga prelazi unutar 3 sekunde nakon 10 sekundi već ga kida za preko 20% dmga i kaze:"E evo me smor kreno sam da igram."
Smor je udahnuo i pokušao nešto progovoriti...
...uradio Alt F4 usred bossa i nije ga bilo jedno cca 3 mjeseca.U životu nisam čuo toliko ljudi da vrišti od smijeha na ventu.