Fenix Nintendo Labo je najgenijalnija stvar kojoj smo svjedočili još od prvog predstavljanja Nintendo Switcha. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
yakuza_stinger Ovo je baš onako, za djecu. Malo reckanja, crtkaranja i sastavljanja oblika. Baš edukativnog karaktera. HC gameri će naravno to zaobić.
veigue Nekom tko ima spisateljske sposobnosti na razini djeteta u trećem razredu osnovne škole zbilja je teško i nezahvalno objasniti što sve Nintendo Labo zaista jestovaj karton izlazi 4.20. simbolicno tko zna sto su pusili dok su ovo smisliliviper89 Benaj ovog Fenixa pod hitno! :
sanzo Izgleda jako krhko za stvari koje pokazuju da će se radit s tim, ipak je to karton. Zanimljiva ideja, ali brine me trajnost tih kartonskih igračka koje složiš.
Fenix Meni je ovo genijalno, baš prava inovacija. Za obiteljsko igranje prije svega. Naći će svoju publiku.
viper89 Meni je ovo genijalno, baš prava inovacija. Za obiteljsko igranje prije svega. Naći će svoju publiku.ja mislio sprdas se u clanku hahaha
skyr3xx Nintendo je uvijek bio predvodnik u "inovacijama" (čitaj: pizdarijama), ali ovo je nova razina. Aj da je jeftnije, pa kao neka shema za djecu, kreativnost, vamo tamo.
alexy Ako se može "programirati" svoj karton, onda vidim potencijal. Ako je samo set pre-made kartona onda mi je malo bezveze. Za privatne školice i tečajeve ranog programiranja dalo bi se nabavit. Van toga i naprednije djece ne vidim neki veći smisao.
veigue Ja više ne kužim da li se ljudi sprdaju s labom, ili mu se dive.Valjda neće biti zabranjen u SAD-u... kao i kinder jaje.
gameslord Ja više ne kužim da li se ljudi sprdaju s labom, ili mu se dive.Valjda neće biti zabranjen u SAD-u... kao i kinder jaje.Nije prvi puta da se netko sprda s Nintendovim idejama,a Nintendo ipak zaradi milijarde.
Garrus_V meni je ovo super(bez zajebancije), bas prava stvar za djecu. karton je jos jedna pozitivna stvar, ako floppa nece planet morati trpiti tone i tone plasticnog smeca.
yakuza_stinger To mi je baš dalo ideju da tak slažeš periferiju po volji, ali od plastike. Složiš si kontroler od dijelova, pa nadogradiš nešt drugo, pa nešto treće izbaciš, trejdaš dijelove s frendovima i drugima. Skoro kao Pokemoni.Bolje da to odma patentiram.