Odličan gameplay prikaz, odmah me ta mehanika mijenjanja perioda podsjetila na Soul Reaver. Vrijeme je da prvi Dishonored pređem, stalno mi je na vrhu liste igara za odigrati, ali uvijek nešto iskoči ispred nje.
Oho Solide, čeka te igretina što se stealtha tiče.
Nadoknadi to!
Na listi mi je
tocno sam tako i ja napravio , imao sam je  day one, nikad doci na red s njom, odigrao sam je prije 3 mjeseca i platinirao , cudo od igre

3 mjeseci kasnije

https://www.youtube.com/watch?v=ZHkndod4W18

8 dana kasnije

https://www.youtube.com/watch?v=Q5l-Bh65KHE

https://www.youtube.com/watch?v=khl3CxP1X3I

Predobro. Onaj shadow walk mi jos uvijek najbolje izgleda, a domino je totalno Op. Bas me zanima kak budu to izbalansirali.

-Dishonored 2 EDGE details

EDGE 298 issue came out few weeks ago with some new info about Dishonored 2. However, given the fact no one made a thread about it, I figured I might do the job.

Details:
- The basic version of Domino only allows you to link two people at the time and has a relatively long transmission time, although it can be reduced with upgrades,
- Domino's damage is 1. For instance, if you link a guard and an Overseer and shoot the guard in the head, it will kill the guard but not the Overseer as his mask will block the damage
- Mantling is more acrobatic
- A new combat move called Focused Strike allows you to do a sword charge attack against an enemy to stagger him or to penetrate through certain defenses
- Clockwork Soldiers can be dismembered limb by limb. They can also be rewired to be friendly and fight by your side
- Karnaca is explorable outside of missions, allowing players to delve deeper into the city's culture and history
- At some point of development, Arkane considered having both Emily and Corvo share each other's power sets (Emily having Corvo's power set and vice versa) but eventually decided to have the powers of both characters differentiate from each other
- Arkane went through a painstaking process making sure the level design accommodates Flesh and Steel mode (AKA no powers mode)
- There's a mission called The Edge Of The World with a big, sprawling area to explore before you get to the actual mission
- The specifics on how bone charms work are now a bit clearer:

Regular bone charms often have one or two traits that mildly improve skills and abilities
    Breaking charms into traits requires a specific enhancement.
    Upgrading the crafting ability enough allows them to be combined into charms with up to four traits. Whether this means higher levels allow more and more traits on a single charm, or that one upgrade is required for bone charm breakdown and another for recombination is yet to be known
    Stacking copies of the same trait requires another upgrade
    You may attempt to make a powerful bone charm before you're capable to do so (presumably one with stacked traits), but you run the risk of creating a corrupted bone charm (bone charms that give you a boon but also a penalty)
    Quoting Harvey Smith on black bone charms: "We've also added things called black bone charms, which you can't actually make. They're historical artifacts that you can find periodically - there's a list and its semi-randomised. Black bone charms were made by powerful sorcerers in the past and they're very precious in the game. You can fill up your charm slots with regular ones, corrupted ones, black ones, or any combination thereof''

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=218803223&postcount=1

21 dana kasnije

Gledao malo trailere i gameplay prikaze. Kakvu ćemo mi dobiti fantastičnu igru. Odlična priča kako se cini, genijalan gameplay s velikim slobodama...prvi je bio odličan  (meni), a nastavak djeluje još puno bolji.

Poslano s mobilnog telefona S7

Meni je bas zao sto je ova igra toliko podcijenjena

Meni je prvi dio isto bio iznenađujuće dobar, pogotovo drugi stealth prelazak gdje se igra otvara u smislu načina prelaska svake misije. Priča je zaboravljiva ali igra je ispala dobra kombinacija Bioshocka i Hitmana.

13 dana kasnije

https://www.youtube.com/watch?v=Rfg4soXlvcE

jos malo!

https://www.youtube.com/watch?v=PjNEL7SGKmA&feature=share

Kaže sačekati prije kupnje zbog tehničkih problema (na svim platformama). K tome je i AI i dalje glup, dok se može spamati potez sa slajdanjem 1 na 1.

Koliko se sjećam, nešto slično je bilo i u prvom dijelu. Ne znam, ja se samo sjećam da nisam imao problema da napravim kaos. Borba jedan na jedan ionako nije highlight Dishonoreda niti je ovdje nešto zahtjevnija. Stealth prelazak bez žrtava je valjda i dalje moguć.

Odlicna igra, upgreadani nastavak u svakom smislu, prica intrigira, svijet jos zivlji, gameplay top na trzistu, art je neopisiv, a od jedne od najvecih faca u gamingu uspjeli su napraviti najvecu facu u gamingu sa jednom "sitnicom", dali su mu glas, Corvo stalno komentira stvari oko sebe i dogadjanja, tesko je prestat igrat, ali znal sam kaj me ceka.
Disloyal dogs(cuti kak ovo izgovara je )kuler nad kulerima

Na tragu perfekcije

Jako jako dobre ocjene igra kupi. 9.3 IGN dao. Sta mislite isplati li se čekati Black Friday? Dopizdile su mi pucacine. I The Division i BF1. Igra mi se nešto ovakvo. Svakako planiram nabaviti igru, samo mozda bolje čekati Black Friday. Vjerojatno ce negdje i bonovi pojeftiniti malo. Funta raste opet hebem joj.

Ja bas skinuo prvi nastavak da odigram nakon Lare. Igrao juce kod frenda ma sve odlicno osim frameratea na gtx 1070...

Sent from my SM-G313HU using Tapatalk

Jučer uspio odigrati par sati u komadu. Igra je fenomenalna! Nema ničeg revolucionarnog ili potpuno novog, taman je onakva kakva bi trebalo biti. Zadržali su sve što je u jedinici bilo dobro i to unaprijedili, dodali novu lokaciju, novi glavni lik i priču. Krećete kao Emily, ali odmah nakon tutoriala vam se u toku misije ponudi s kim želite nastaviti. Ja sam odabrao nju, iako mi je možda malo žao. Corvo je badass  :

Novi grad me oduševljava. Tek sam odigrao 3 misije jer mi je fakat gušt istraživati, tražiti rune i igrati full-stealth (još nikog nisam ubio do sada), ali mogu reći da je art style i level dizajn bolji nego u prvom dijelu. Sad zadnja misija se odvija u institutu na nekom Alcatrazish otočiću i level dizajn je genijalan. Neprijatelji malo priglupi, ali prožvakat ću...

Što se tiče performansi, istina je sve što se piše. Igra radi poprilično užasno i ima dropove na svakoj malo zahtjevnijoj sekvenci, ali koliko sam uspio skužiti to se događa zbog nekog buga pri kojem proces ode u power-saving mode i time ne koristi puni potencijal hardvera. Trebali bi kroz koji dan to popraviti. Smanjio sam detalje na medium i lockao na 40 frejmova pa mi je igrivo, ali vjerujem da će biti puno ugodnije iskustvo kad srede to.

Jako jako dobre ocjene igra kupi. 9.3 IGN dao. Sta mislite isplati li se čekati Black Friday? Dopizdile su mi pucacine. I The Division i BF1. Igra mi se nešto ovakvo. Svakako planiram nabaviti igru, samo mozda bolje čekati Black Friday. Vjerojatno ce negdje i bonovi pojeftiniti malo. Funta raste opet hebem joj.

bf1 ti dopizdio ? imas 60 minuta igre vjerovatno u njemu svasta fico

Pucacine mi dopizdile. Samo The Division i BF. I pucaj i pucaj. Jučer sam skinuo ESO i odlična je igra. Odmak malo od pucaljki.