bas nemate srece
moji su 50 % modovi , nema jaceg od toga jer nigdje nisam ni na netu vidio da postoji zasad, DLC vjerovatno.
Imaš jačih modova. :)
Njih obično dobiješ kada koristiš jači luk i strijelu. Ja sam u početku koristio skoro sve, a nakon 20-tak sati igranja (ne preskačem filmove i sporedne misije), u inventoriju sam nosio shadow hunter bow (u njemu sam imao dva moda od 60% za raskomadanje i mod od 56% za vatru) i još jedan shadow sharpshot bow (to ti je luk i strijela za farmanje).
Trik je u tome da shadow sharpshot bow koristiš samo za farmanje, znači ubiješ velikog dinosaura s tim strijelama (npr. svaka strijela daje 50% šansu da ćeš dobiti bolji mod i oni su ljubičasti). Neću spojlat igru jer ima onih koji još uvijek igraju, ali stvar je u tome da koristiš fokus i napadaš klasičnim oružjem (ja sam najviše koristio hunters bow jer sam imao brzinu 120, a sa velikim lukom brzina je oko 30+ a to je jako bitno kad usporiš vrijeme i pucaš) i pred kraj promijeniš i staviš luk i strijelu za farmanje. Znači, zadnji hitac.
Meni je poseban gušt ubijanje onih lešinara, prvo sam ih zavezao (dovoljno je tri, četiri konopca) i onda ih vatrenim strijelama u prsa. U početku nisam znao da ih mogu zavezati, pa sam se dosta namučio jer teško ih je lukom i strijelom dok lete i pljuju neku kiselinu, a poslije kad sam savladao tehniku, onda sam većinom za velika čudovišta koristio klopke i vezanja.
Postoje oružja (neću spojlat, ne navodim imena!) koja su dobra samo u početku igre (prvih desetak sati), a poslije, čim se sakupi dovoljno resursa nisu više atraktivna. U biti, dobra su oružja, ali kako se napreduje u igri i otkriva mapa, sve bolje i bolje dolazi. Prvo što sam nadogradio u igri, bio je inventorij (jer sam stalno metodom "hrčka" skupljao sve živo). Ja berem travu i skupljam šibe, a iza leđa mi prilazi mrcina od 250+ kila. Ne hvala. Zato sam nadogradio na max da ne moram stalno prodavati dijelove i lijepo bez problema većinu igre skupljam i trošim. Također, u početku je bitno nadogradit fokus i stealth kill.
Btw. jučer sam platinirao igru. Ukupno imam 50 sati igranja, ali ja sam istražio 90% igre. Može se platinirat za 15 sati, ali ovakvu divnu igru treba polako igrati i guštat u njoj. Odlična grafika, odlična priča i vrhunski gameplay.