Solid_Snake Pretpostavljam da bi za neke samo saznanje moglo biti spoiler,pa zato ide u spoiler tag. Nije vezano za samu priču, ukratko, easter egg jedne igre unutar Horizona. https://youtu.be/8CTSlP_g-2k
pravednik Izvanredan grafički prikaz.Jako moćan engine u rukama majstora.Tko bi rekao da ćemo dobiti igru koja izgleda poput ili bolje od Shadow Falla a k tome je open world.
wolf Tko bi rekao da ćemo dobiti igru koja izgleda poput ili bolje od Shadow Falla a k tome je open world.Svak normalan, jer je to launch igra I za ocekivat je bilo da to nije najbolje sta konzola moze.
ante-sb Ova igra me uopce neprivlaci.Da je grafika vrhunska to je, ali cim vidim zivotinje-robote potjera me srati. Ono malo sto sam vidio na youtubeu izgleda slicno kao Far Cry i mislim da je uopce necu nabaviti jer radije bi igrao jos jednom Far Cry s ljudima nego...neznam niti kako bih nazvao te robo dinosaure...haha...
fan-of-war Ova igra me uopce neprivlaci.Da je grafika vrhunska to je, ali cim vidim zivotinje-robote potjera me srati. Ono malo sto sam vidio na youtubeu izgleda slicno kao Far Cry i mislim da je uopce necu nabaviti jer radije bi igrao jos jednom Far Cry s ljudima nego...neznam niti kako bih nazvao te robo dinosaure...haha...Horizon prema recenzentima ima izvrsnu pricu i sigurno roboti-dinosauri nisu tu samo zato sto izgledaju cool. Uostalom, borba protiv njih je istaknuta kao highlight cijele igre. .
madsupercrash Robo-dinosauri je nesto najkulnije videno u videoigrama u zadnje vrijeme. Prejaki su. I cijeli taj svijet izgleda fantasticno.
brankec nisam bas zagrijan za igru iako stvarno odlicno zgleda po svemu do sada viđenom, ni meni nikak ne leže ti robo dinosauri
zontra Moguce. I za Deus Ex me bolila ona stvar, pa sam probao i ostao odusevljen i sad mi je jedna od drazih igri.
ludi_milesio21 Moguce. I za Deus Ex me bolila ona stvar, pa sam probao i ostao odusevljen i sad mi je jedna od drazih igri.jel to nama zontra postaje gamer pomalo , stari ima previse dobrih igara da bi izbjegavao ostale naslove i igrao samo diviziju.
Nexus Tuhy jel znaš možda kad shippate Horizon? Idu možda već danas il u ponedeljak?Mislim da bi ti svakako trebao stici day1.
zontra Moguce. I za Deus Ex me bolila ona stvar, pa sam probao i ostao odusevljen i sad mi je jedna od drazih igri.jel to nama zontra postaje gamer pomalo , stari ima previse dobrih igara da bi izbjegavao ostale naslove i igrao samo diviziju.Lako je to u teoriji. Ali tesko je to primjeniti u praksi