Kurta moj  ja sjedim sad na wcu prije posla jer sam kao zombi. Jesi ti gledao Betshedu? Kakva konfa bila. Sta nas dalje tek ceka...

Poslano sa S6 kante

Kurta moj  ja sjedim sad na wcu prije posla jer sam kao zombi. Jesi ti gledao Betshedu? Kakva konfa bila. Sta nas dalje tek ceka...

Poslano sa S6 kante
Jesem u kratko. Jako dobra konfa.

Jeli bilo koga na nasem chatu?

Sent from Tapatalk.

Nisam pratio...na kojoj konfi misle ili ne misle uopce pokazati MGS? Konami ima neki svoj "stand" ili?

Poslano sa S6 kante

Nisam pratio...na kojoj konfi misle ili ne misle uopce pokazati MGS? Konami ima neki svoj "stand" ili?
Trebao bi biti novi GP video jer su prisutni Konamievi devovi.

Biće na Keighly-jevom stream-u.

https://www.youtube.com/e3

Večeras poslije M-ove konfe.

Jeli ima netkp tocan link videa na kojem je bio Bethesdin stream?

Imas u beth temi citavu pressicu official yt video

Ke ce ti stream vise kad je konfa gotova.   Imas na Youtube celu konfu sigurno.

Izgleda da ce danas najaviti FF7 PS4 remake. Na Sony konf.

http://mobile.siliconera.com/all/2015-06-15-final-fantasy-vii-remake-is-coming-to-playstation-4#1

Poslano sa S6 kante

Ke ce ti stream vise kad je konfa gotova.   Imas na Youtube celu konfu sigurno.
Ne treba mi da gledam konfu, nego da rippam kod za nas stream

Izgleda da ce danas najaviti FF7 PS4 remake. Na Sony konf.

http://mobile.siliconera.com/all/2015-06-15-final-fantasy-vii-remake-is-coming-to-playstation-4#1
U yebote, koliko su tih fajnal fantazija izbacili vec, mora bi i ja jednog napokon odigrat :-D

Inače, što se tiče FF7 remake-a, ne razumijem čemu priželjkivanje tog bezvremenskog klasika, kad to neće biti ista igra kao što je mi stari pamtimo.

Slažem se, sami koncept zvuči odlično, ali to neće biti ista igra, i pitanje je da li će pogoditi svu kompleksnost te igre.

Radje bih volio da te pare koje (ako je istina) umjesto u taj "remake", zovnu Sakagauchi-ja, Uematsu-a, i ostalu dream team ekipu i naprave nešto novo, sa novom pričom i novim likovima i nekom novom igrom generalno koju bi nove generacije prepričavale u budućnosti, kao što mi sad radimo za FFVII.

Jer ovo nije samo nalijepi teksturu ovdje, nalijepi tamo, dodaj sjene i to je to.

Ovo je masivni kapital za rehash.

Ali očigledno je tu lova.

Radje bih volio da te pare koje (ako je istina) umjesto u taj "remake", zovnu Sakagauchi-ja, Uematsu-a, i ostalu dream team ekipu i naprave nešto novo, sa novom pričom i novim likovima i nekom novom igrom generalno koju bi nove generacije prepričavale u budućnosti, kao što mi sad radimo za FFVII.
ovu tvoju izjavu mogu primijeniti na SVAKI remake

Inače, što se tiče FF7 remake-a, ne razumijem čemu priželjkivanje tog bezvremenskog klasika, kad to neće biti ista igra kao što je mi stari pamtimo.

Slažem se, sami koncept zvuči odlično, ali to neće biti ista igra, i pitanje je da li će pogoditi svu kompleksnost te igre.

Jer ovo nije samo nalijepi teksturu ovdje, nalijepi tamo, dodaj sjene i to je to.

Ovo je masivni kapital za rehash.

Ali očigledno je tu lova.
Seti se tech demoa Advent Children. Ke bi bilo da naprave takav FF VII

Ne ista igra, i ne iste emocije.

"Reimagining" je vjerujem prava riječ.

Dodan i Videogamer stream. Ostali ce bit dodavani kad budu live.