yakuza_stinger Bolje počnite štedjeti inače ćete otići u minus. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
ThaUrban Za mene je day1 kupovina - Ni No Kuni 2, FC5 i YakuzaEDIT:Joj šta nisi u naslov stavio Ožujak će biti brutalan jer stiže hrpa igara - Yakuza 6, Far Cry 5..:
veigue Ni no Kuni 2 piratiziram, a ostalo me ne zanima. Mene će veljača ubiti - Dragon Quest Builders te Bayonetta I & IIKad smo kod veljače, ova Sjenka Kolosusa što izlazi za PS4 je remaster, ili...?
viper89 Ni no Kuni 2 piratiziram, a ostalo me ne zanima. Mene će veljača ubiti - Dragon Quest Builders te Bayonetta I & IIKad smo kod veljače, ova Sjenka Kolosusa što izlazi za PS4 je remaster, ili...?remake sa novim assetima, znaci nije jos high rez verzija ps3 koji je bio bas remaster pravi nego bas full on remake
emilijo Samo God of War za mene.btw Days Gone ne izlazi na proljece, Yoshida je samo rekao da izlazi ove godine.
Indalecio Za mene day one buy god of war i ni no kuni 2. Ali preko britanskih stranica tako da cu morat cekat jos dva tjedna :(