yakuza_stinger Grdosija koja je bila prvotni Xbox kontroler ikad je očito postala poželjna. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Icek Ovo je bežični ili žični controller? Ako je bežični, njega i Elite bi naizmjence koristio. Vakjda sam jedan od rijetkih, kojima je Duke bio sasvim ok za igranje
emilijo Konačno, kontroler za prave muškarce.Bas, a ne ovaj PlayStationov napravljen za male japanske rukice.
darkfenix Meni cak nije ta velicina bila problem,nego sto sam dobio jbn zuljeve od tvrde i lose plastike xyab tipki...a i tuce nisi mogao nikako igrat sa katastrofalnim d-padom,ruke ubio nakon poduzeg igranja...
pravednik Neznam ko će ovo kupovati masovno da se isplati proizvodnja.Meni je DS4 najbolji kontroler ikad recimo i nebi ga mijenjao, moj brat preferira od Xboxa Onesto kuzim jer su oba podjednako vrhunska ali ovaj je prevelik i prestar dizajnom te prije svegauzasnom ergonomijom.
darkfenix Ma to ljude pere nostalgija,pojedinci ce ga kupit,zaigrat malo i nakon toga drzat za ukras,kao sto to ja cinim sa svojim originalnim...:)