Usput,naši odlični danas...šteta za Duvnjaka...ja se ne sjecam prvenstva a da je taj covjek bio zdrav.

Island iznenadio Švede i napravio kupus u grupi

Dobro su igrali, a vidi se da ovi nemaju neku dobru reprezentaciju. Šteta Duvnjaka.

mislim toliko je polemike u rukometnom svijetu bilo da li duvnjak uopce treba igrati i desi se ovako nesto. zao mi je ali ovo ide na dusu cervaru jer mogao je covjeka komotno odmoriti drugo poluvrijeme a ne da igrac za kojeg se kaze da je samo na 70% na 9 razlike igra i ozlijedi se.

Ako failamo nema veze, sljedeca sansa za monumentalni uspjeh je vec dogodine.

I tako svake godine. Kad je olimpijada dva put u godini.

Ubili sport sa krcanjem velikih natjecanja svako malo.

Haha jes jes...kad zavrsis karijeru pise:

Bio na 14 svjetskih prvenstava i 23 eura sve skupa ima 38 medalja,karijera mu je inace trajala 7 godina

A tako nam je uvijek...uvijek je rasprava zasto igra toliko kad je ozljedjen ili umoran...uvijek se o tome prica
Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk

Kakav rukomet igramo ovo je strasno....
Nema vise ni onih crnih rupa koje su se znale dogadjati u proslim prvenstvima...
Odlicne dvije utalkmice,mene su odusevili!!

Jebeno! Je sam ja jedinog mišljenja da će nam biti vjerojatno i bolje bez Duvnjaka - najboljeg našeg igrača? Jer on je jebeno uvijek umoram i koliko god da se bori i da je lav, na kraju kolko dobrog donese tolko i sjebe važne utakmice kad bi trebao biti najvažniji i najbolji. Imamo jebeno dobru širinu i prvi put priznam kao dobar potez Linino vraćanje Vorija. Alilović nije smio dobit drugu šansu povratka, bar je ničim dosada nije zaslužio. Već pet prvenstava brani za kurac. Stivi je jeben na golu. A za publiku. Nek cijelo prvenstvo ostane u Splitu. Znam da je i tamo šabanluka kojeg ponese samo atmosfera, no kada se presele u Arenu tek onda bu Alealeštine. Lino <3

Ako failamo nema veze, sljedeca sansa za monumentalni uspjeh je vec dogodine.

I tako svake godine. Kad je olimpijada dva put u godini.

Ubili sport sa krcanjem velikih natjecanja svako malo.
Ja čitam tvoj post pet puta i ne kužim te. Pa olimpijada je svake četri koje kurac.

pa sta nije jasno? svake godine je europsko ili svjetsko u rukometu tako da u olimpijskim godinama imamo cak dva velika natjecanja u jednoj godini  :)

inace, jako dobro igramo, pogotovo luka cindric.

Aha sad skužio, glup sam, sorry blade.

Igramo strasno...samo mi je trn u oku Alilovic..

ali prvu je jako dobro branio, danas je bio koma to je istina

Pa iskreno osim dvije intervencije kada se je vraćao na gol, je bio loš.

Pa jeli tko gledao Njemacka-Slovenija???
Ovo nisam jos nikaf vidio,nemoguce kako su ih suci pokrali..
Strasna utakmica

gledao sam ja taj crveni izmišljeni ^^
Nemoguce...jos mi nije jasno zasto ga je dobio..vjerovatno zbog krivo izvodjenja centra...gledam rukomet godinama i iskreno ne znam zasto ga je dobio...
I jos da njemcima penal hahah

Cervar izbacio Alilovica iz repke

http://www.index.hr/sport/clanak/cervar-maknuo-mirka-alilovica-iz-reprezentacije/1019559.aspx

Cervar izbacio Alilovica iz repke

http://www.index.hr/sport/clanak/cervar-maknuo-mirka-alilovica-iz-reprezentacije/1019559.aspx
Lik je dokazana truba...ne znam zašto ga je vraćao u reprezentaciju.

ovo sto se slovencima dogodilo nema veze sa zdravim razumom, jesu cijelo drugo poluvrijeme igrali agresivno ali sta se tu sve sudilo za nijemce nije bas normalno. ovo na kraju je navodno sve po pravilu, medjutim, sve se to nekako cudno desilo i siguran sam da je situacija obrnuta bila da nema sanse da bi se ovo sudilo za sloveniju protiv njemacke.