Pozdrav svima:) Kolega Chaky me uputio na ovaj odličan forum. Hvala Chaky(za puno toga).! Imam 40+ god. Teško da ću ja moći nečim pridonjeti kvaliteti ovoga odličnog foruma, ali tu sam da učim:) Nakon ps1, ps2, ps3, pc i xbox 360 sada "jašem" na ps4 pro:) Sa kolegama uvijek igrao samo PES tako da sam propustio sve druge igre. Sada to nekako nadoknađujem:) Veseli me ovaj PES 2018 tako da sada nakon dosta godina opet ekipa sada svi 40+ opet se okuplja i igramo turnire. Ima i jedan od 55 god, ali taj samo pucačine igra. Sav je u tome. Eto toliko od mene za sada. Puno uspjeha želim svima vama i svako dobro u životu:)
Marcilius
Daj bože da i ja u 55-oj derem po pucacinama kao kolega
Welcome marcilius
Hvala Fenix:)
Upravo sam sa tim kolegom na nekom pregledu. Čekamo tri sata i samo pucačine tema. Tu u bolnici nema papira u wc, a baš na nekom oglasu čekamo igru da mu donesu. Pucačina naravno:)
Pitam ja njega šta sko te uhvati velika nužda, a samo cd imaš. Sa čime češ se brisati? Kaže gaće, hlače, šta god samo ne cd haha
Dobrodošao!
Moj stari je skoro 50 pa igra igre na dnevnoj bazi. U pravilu samo vožnje, ali znao je tu i tamo CoD u split screen sa mojom ekipom zaigrati. Godine nisu važne, samo imaš li slobodnog vremena!
Trebamo više ovakvih ljudi!
(jer onda se ja osjećam mlađe pored njih )
Hvala momci:)
Ja se potrudim i pomognem ženi šta god treba, tako i za malu. Onda je sve lakše. Operem suđe, pusica ženi, ruža koja... I onda žena sama kaže "dragi, igraj malo" haha Najbitnije je da ti je familija na prvom mjestu. Ne gubim vrijeme po kafićima tako da uvijek imam vremena za igranje. Hvala Bogu. Evo baš sam je "razveselio" sa time da želim resident evil triple pack. 149 kn. Na US store je malo skuplji ako se ne varam. Taman for honor prodajem za 150 kn tako da pokrijem troškove:)
Ne daj se generacijo!
Poslano sa mog E2003 koristeći Tapatalk
... Imam 40+ god. Teško da ću ja moći nečim pridonjeti kvaliteti ovoga odličnog foruma, ali tu sam da učim:) Nakon ps1, ps2, ps3, pc i xbox 360 sada "jašem" na ps4 pro:) ...Zivotnim iskustvom, a bome i igracim stazom :
I sam nisam mogao odoliti RE 4,5,6 za 150kn. RE5 mozes co-op s zenom ;)
Chaky care:) Baci pogled na temu preporuka ps4 igri. Zbunjuje me taj RE 0. Sad kupujem pa ne znam da li taj triple pack ili 0 i 1+4 dio. To ispadne kao taj triple pack oko 150 kn. Zbunjen sam:))
Koliko ja znam, triple pack je četvorka, petica i šestica. I da, to je trenutno 149 kn za PS4.
Resident Evil REmake i Zero su na sniženju, ali samo PS3 verzije. Koliko vidim, svaka od te 2 igre je 149 kn za PS4.
Mislio sam na ovo piše ps4...
https://store.playstation.com/en-hr/product/EP0102-CUSA01815_00-BHDOB00000000001
What the fuck?
U pravu si, to je za PS4. A vidi što sam ja našao:
https://store.playstation.com/en-hr/product/EP0102-CUSA01815_00-BH0HD00000000001
Resident Evil Zero, za PS4, 149 kn.
Znači ovo što si ti linkao - paket koji ima 2 igre, REmake i Zero - je jeftiniji od samog RE Zero?
Ili sam ja budala, ili Sony/PSN trola.
U svakom slučaju sorry na spamu, ali da, upikni taj paket (koji si ti linkao). To su odlične igre.
Kupio RE 0+1 i RE 4 i stvarno je 0+1 na popustu 74 kn Sve skupa čini mi se 143 kn. Krenulo skidanje i nigdje RE 1 Sjetio se tebe Veigue. Rekoh spušil sam 1 dio Nakon par min eto i RE 1 : :)
Samo kreni bez predrasuda u igranje i to je to. Zero se događa prije ali jedinica je prva napravljena pa bih ti preporučio da kreneš 1 pa 0. Četvorka je nakon obje, odnosno nakon trojke koju nemaš za PS4 kao ni dvojku remakeanu. Nada umire zadnja.
REmake prvo, onda ostalo po volji. 0 je malo iritantna.
Dobrodošao i uživaj
marcilius Taj od 55 što samo pucačine igra, jel možda iz Rijeke (Memo)?
Nije, nije. Ja nisam iz Rijeke već oko 70 km od Rijeke. Isprobao sam i 0,1 i 4 dio Resident Evila. Ne smeta mi ni stara igra ni grafika, ali kamera me satrala na početku. Igrao par sati i jedva se nekako priviknuo malo. Najgore mi je ciljanje. Tu sam loš:) Na RE 4 je već to dosta lakše. Čitao sam baš za RE 4 da se ljudi žale na kameru, a šta je tek na 1:) Igre definitivno imaju neku privlačnost. Dosta igri ugasim nakon 5 min i izbrišem kad probam demo npr., ali ovo me vuče da igram sve više. Samo morati ću dobro zapeti da se prilagodim kameri i kontrolama. Probao RE 0 i tamo kaos, sve naopako mi je bilo. Moguće da sam i ja nešto pobrkao. Podsjetilo me ovo na mlađe dane i igranje Metal Geara. Još igrao sa slušalicama i imao poziv na mobitelu, sasrao sam se malo:) Sutra nastavljamo prvi dio:)
Pogledaj si na Youtubeu kako izgleda prvi dio na PS One pa ćeš vidjeti kakav je napredak REmake. Isplati se pomučiti s kontrolama a mislim da se daju i prilagoditi. Meni je bilo najlakše igrati Wiimoteom, ali to ne možeš na PS4.
Tokom noći sam imao nuspojave:)
Jeza ,kakve sam snove imao. Od sada
bez slušalica i igram RE samo po danu:)
Gledao sam sinoć malo na youtube pa ću danas nastaviti. REmake sam igrao oko 3 sata. Proletilo vrijeme. Hvala za pomoć!
A tek da si zaigrao prvi Silent Hill, da vidiš kako se ide na pišanje po noći...meni frend (tada 25-godišnjak) koji je bio ljubitelj RE serijala vratio SH nakon par dana jer ga bilo strah igrati. Silent Hill 1 sam prešao 5x, jedino još MGS sam toliko igrao.