ibor4you Igra je fenomenalna, i kao takva volio bih da je duplo duža jer baš fali ovakvih dobrih platformera :)Bilo bi dobro da sve ostale nastavke smiksaju i prerade u jednu igru
Kikiller igra izgleda nevjerojatno, najbolje dosad što sam vidio. Prekrasne, čvrste teksture s ogromnom paletom boja........Pre pre dobro za igrati i uživati.I da, jeste znali da glas Ratchetu daje Tidus iz FFX? :)
maverick igra izgleda nevjerojatno, najbolje dosad što sam vidio. Prekrasne, čvrste teksture s ogromnom paletom boja........Pre pre dobro za igrati i uživati.I da, jeste znali da glas Ratchetu daje Tidus iz FFX? :)A Zato mi zvuči toliko odbojno. Kad se samo sjetim onog kretenskog tidusovog nasmijavanja, proljev me uhvati...
ibor4you Što i kako dalje poslije ovoga;http://www.playstationlifestyle.net/2016/05/16/right-now-insomniac-games-no-idea-ratchet-clank-series-goes/
someone Poceo sam i ja igrati ovu igretinu i uživam. Likovi su super simpatični,oružja i combat zanimljivi a lokacije maštovite. Baš mi paše jedna ovako "lagana" igra koja odiše nekom jednostavnošću i simpatičnosti, nakon svih prijasnjih igara.
Kikiller Kako su meni ovi Zurkoni zakon!Bili su i prvi put.Ma kad mi se pojavio mali Zurkon i progovorio
resident_evil Naručuio sam Ratcheta preko TGC i treba mi stići za par dana. Jedva čekam! Ne sumnjam da me čeka čista uživancija kroz 10-15 sati!Šta ste rekli da je normal prelagan i da se komotno može igrati na hard?
someone Igra je turbo prelagana,stavi na hard odmah ako želiš ipak malo veći izazov. Ali ova igra je čista uzivancija tak da je zapravo svejedno.
resident_evil Hard it is. Thanks! Mislim da Sony nije pogriješio kad je Insomniacu dao da rade na Spiderman eksluzivi..
resident_evil Prelazim na hard i nije baš da je tako lagano barem nije u početku. Dobro je šta ima izazova jer brijem da bi na normal bila šetnja kroz park.Ratchet remake je odlična igra! Insomniac se još jednom pokazao kao vrhunski tim.Naravno prvo šta upadne u oči je nevjerojatna grafika. Baš kao da gledaš animirani film. Priča se čini sasvim okej, humor na mjestu već sam imao nekoliko prejakih scena, igrivost ful zarazna i zabavna stalno te vuče na još, planeti izgledaju prekrasno, dijelovi sa clankom su zanimljivi i dobar odmar od pucanja, sve ide fluidno.U dosta recenzija je pisalo da je ovo najbolja Ratchet igra do sad. Koliko sam vidio zasad mislim da uopće nisu bili u krivu. Definitivno preporuka svima i bez problema bi je uvrstio u top 3 PS4 ex.
emilijo Posljednji update donosi bolju grafiku i za standardni PS4http://gearnuke.com/ratchet-clanks-latest-update-also-improves-visuals-regular-ps4-comparison-inside/
Cole Nakon par sati u igri; ja sam odu-ševljen!Igra svakom sekundom sve bolja, brža, dinamičnija, ljepša, draža, brža, bolja; okej prestat ću!Cure mi sline na level design i općenito art direkciju ove igretine...Gameplay je čudesno zarazan i zabavan; ma kohezija brate!Ovako nešto bi bilo odlično i mrziteljima platformera; nemoš bit čovjek i ne volit ovu igru...Nemoš jednostavno!
resident_evil Slažem se u potpunosti!Vidim da nisam napisao završni osvrt. Vjerojatno jer bi bio treći moj post zaredom pa sam rekao fuck it. Uglavnom odlična igra, odličan remake!Uživao od početka do kraja i Ratcheta nikad dosta.
someone Meni je igra bas sjela ko budali samar. Dasak Nintendo tipa igre na PS4. Zabavna,opustajuca i zanimljiva. Stvarno preporuka svima.