moram par crtica napisati,igram s interom na superstar razini i bio sam dosta dugo 4-5 na tablici i u drugom djelu prvenstva jednostavno poceo gaziti i juventusu kao prvome se priblizim na 4 boda s tim da jos imam utakmicu s njim nekih 10 kola prije kraja,i ja stvarno dobijem zadnjih 9 utakmica zaredom i treba mi samo jedan kiks juventusa da bi dosao u sansu da zadnju utakmicu protiv njega ako ga dobijem postanem po prvi put prvak i sto mislite jeli izgubio ijedan bod u tih 9 utakmica?
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,ispalio sam na zivce,eto to je ta razina superstar ,bas predebilno bude za osvojit prvenstvo trebas dobit 34 od 36 utakmica.
ima jos jedna stvar a to su derbiji,znaci uvijek pazim da mi se ne umaraju igraci a pogotovo kad imam derbi gledam dva kola prije da ih odmorim i uvijek ali bas uvijek kad dodje derbi njima 85% je stamina na pola,40% ih je lose volje i uvijek se igra po kisi,znaci 1000 puta tezi uvijeti a i ne pocnes utakmicu i naravno rijetko kad uzmem sva tri boda,bas nemoguce!