master_x gledaj ljudi su ovdje vecinom jako kulturni i izbjegavaju drugima u pravilu reci ono sto vjerojatno misle iz razloga u koje sada ne bih ulazio. ja bas kao i u pravom zivotu nemam tih problema i nekad sam cak i preizravan. to bi znacilo da cu ti sada reci da si dosadan ko proljev sa tupljenjem jednim te istim, a nemas uopce pokrica. ne volis online komponentu? ok, ignoriraj jbt. igra ima jako dugacku singleplayer kampanju, mozda i duzu nego konkurencija. nemas vremena za online u koji mozes odmah uskociti, a imao bi vremena za 1000h kampanju kao sto je ona u gt4? to ja zovem pile of shit. nisam jos ni pokusao online, a imam super vrijeme sa gt sportom tako da ne kuzim iskreno o cemu pricas. sad kada je ponestalo argumenata odjedanput si i igrao igru?! sumnjam u to i ako jesi to je ocito bilo prije postojanja patcha za singleplayer. igra je na launchu bila i za mene no-no i imao sam valjan razlog jer me, kao i tebe, ne zanima multiplayer tj nije me tada zanimao, ali ti sada tupis nesto sto vise nije tako. igre se mjenjaju post launch, mnoge, pogledaj samo no man sky. ti imas osobni problem sa igrom i pokusavas sam sebe uvjeriti da igra nije za tebe, dok drugi iz nekog ludog razloga pokusavaju suprotno, a to je razuvjeriti te. no kako ti nemas vremena za igru, a imas vremena za kenjati danima po njoj, uzalud im trud.
ja mislim da je ovo jedna od najboljih igara generacije, a nemam ni 10 sati u igri te ni taknuo online. znaci li to da sam fenboj gt-a ili lud?