Oke, nakon nekih 5,6 dana sa igrom i provedenih 20-25 sati da kažem neke dojmove. MINDBLOWNAM sam igrom, ali baš ono mindblownam. E nemrem prestat igrat, mislim da sam prekjučer igrao nekih 5 i pol sati u komadu što mi je novi rekord. Igru sam planirao kupiti poglavito zbog kampanje, ali eto sad nemrem prestat igrat Sport mode, online mi je toliko genijalan. Danas je bio prvi dan kad sam se malo više koncentrirao na kampanju, ali uspoređujući to s Onlineom, nije to to. Mislim nije loše, dapače, jako je dobro, ali Online je jednostavno toliko fantastičan da uvijek želim 'još samo jednu utrku' i tako ih onda bude još 4,5.
Što se tiče onlinea, većinom provodim vremena u Daily Race A i ponešto u Daily Race B. Daily Race C i Nations/Manufacturer Cup još ne razmišljam, to su prilično teške utrke i to ću tek krenut kad postanem iskusniji vozač. Što se tiče A/B utrka (pogotovo A), stvarno sam se već ispraksirao, samo redam krugove da dođem do savršenog vremena, mislim da sam valjda preko 250 krugova napravio u ovotjednoj A utrci (Laggo Maggiore). Vrijeme mi je 1:01:119 i više manje sam na poleu ili na 2. mjestu u svakoj utrci. Mislim da bih mogao tu izvuć ispod 1:01, ali treba gotovo savršeno odvozit. A i koristim kontroler, a s volanom je ipak lakše dozirat. Šteta što gotovo nitko ne igra s moje friend liste pa se nemam baš s kim uspoređivat. Ali ovo su otprilike moje statstike za A utrku (nije skroz točno jer govorim iz glave, ali tu negdje): 31 utrka, 10 polea, 7 pobjeda. Sad jel to dobro ili nije ne znam, ako ima netko od veterana tu da mi kaže jel to dobar tempo pobjeda. Trenutno sam visoki C rank i tu se negdje držim jučer/danas, mislim da nisam još dovoljno dobar za B rank. Što se tiče B utrka, tu sam odvozio nekih 40 krugova na Brands Hatchu i moram priznat da mi je staza sve draža i draža. Tu mi je vrijeme 1:31:9xx (mislim da je 934) i uvijek imam 11.-15. startnu poziciju što znači da mogu još napredovat. Rekao bih da mogu naći još sekundu negdje što bi bilo dovoljno za 5.-9. startne pozicije. Tu sam odigrao samo 5 utrka i malo prije došao do prvog postolja (s 12. na 3. mjesto) i čak bih rekao da mi je to bila najbolja utrka jer stvarno treba biti koncentriran cijelu utrku i mala greškica može značiti u najboljem slučaju prosječnu utrku dok kod kod utrke A i nemaš baš negdje za pogriješiti, a i kako uvijek imam odličnu startnu poziciju stalno završavam u prva 3., pa mi je B utrka izazovnija jer ima puno više borbe. Uf baš sam se raspisao o svakoj sitnici, ali kad mi je Online toliko genijalan, nemrem prestat razmišljat o njemu. Pokušat ću do ponedjeljka kad dolaze nove Daily Races postići prvu pobjedu na Brands Hatchu i barem 12+ pobjeda i Polea na A utrci.
Jedinu zamjerku koju imam je sustav kazni koji je prilično strog i kod najmanjih kraćenja staze, dok se nekad možeš prililčno snažno zabit u igrača i ne dobit kaznu, a ovaj naprijed onda nadrapa jer se zabije u barijere i dobije 5 sekundi kazne. Tako da bih jedino to mijenjao za sad.
Uglavnom, zasad sam oduševljen igrom, jedva čekam da vidim što me čeka u sljedećim stotinama/tisućama sati s ovom igrom. Jer pored ove igretine stvarno nema potrebe igrat bilo što drugo. I naravno nadam se da ću upoznat više domaćih igrača (igra li itko Online ovdje s foruma?) s kojima ću moći surađivat pa čak se i nadmetat.