Kaj nisu to kao daily races pa da se na dnevnoj razini mijenjaju trke? Ili bar dio?
Za te kvalifikacije, gledam top 10 (Tokyo outer circle) i ko isus krist sam se namucio za svoje vrijeme i vidim frajera za 6 sekundi bolje vrijeme. 6 sekundi, a lol tu sam se isfrustrirao jer nikako se pomaknut s mjesta a probavo sat vremena
Probao sam jos i prvu trku sa onom starom corvettom na oval stazi. I tu mi nije jasno kako je 6 sekundi uspio biti bolji od mene na oval stazi.
Krenuti cu pomalo vjezbati manual, vec sam citao neke smjernice i savjete :)
Pa Daily utrke znace vise da ih mozes svaki dan igrat za razliku od FIA utrka, a ne da je promjena svaki dan.
Promjena je jednom tjedno kaj je oke dok stave dobre staze, no kad stave lose staze onda je lose. Dok je svaki dan bila promjena nit to nije bilo dobro jer nemas dost vremena da uvjezbas stazu.Po meni idealno bi bilo svaka 3 dana da je promjena.
Na Tokyo stazi je bit ulovit pravu krivulju i odrzavat brzinu kroz zavoje, vozit na milimetar od zida.
Od mene su bolji 4 sekunde no ja sam samo par krugova odvozio (nisu mi te po gradu bas zanimljive) pa bi to mogo smanjit za sekundu jos.
No meni se neda pa igram na automatik , a TC stavim ovisno o autu. Svi ovi brzi igraci to imaju iskljuceno jer te usporava.
Nekim autima tipa GR.3 Supra vise pase ranije promjena brzine, dok nekima pase da se nabiju okretaji skoro do kraja. Tu pak ti dolazi onda u igru i potrosnja goriva jer naravno pri vecim okretajima vise trosis goriva.
Ak hoces bit konkurentan online je malo kompleksniji nego kaj se cini na prvu.