veigue >fastest driver in CroatiaZnači da nitko iz rvacke ne igra igru. Zajebancija, naravno. Svaka čast. (ak' si to ti)
PS2MASTER >fastest driver in CroatiaZnači da nitko iz rvacke ne igra igru. Zajebancija, naravno. Svaka čast. (ak' si to ti)Ma super ak igram i jedini. HahaDa, ja sam to. To mi je hrv. acc za GT.
ikral Olaksali su jako licence s 1.06, pozlatio par s kojima mi se prije nije dalo patit. Sad misije i circuit experience pa opet na Sport. Trebam volan.
milicevic87 A ti PS2masteru si dakle matilda, a ja mislio neka žemska brža od mene 😆.Odmah mi pao kamen sa srca.
PS2MASTER A ti PS2masteru si dakle matilda, a ja mislio neka žemska brža od mene 😆.Odmah mi pao kamen sa srca.A "mate" si izostavil.Dakle, musko
Icek Netko spomenuo da su sa zadnjim apdejtom olakšane licence, bome je istina. Bilo je par koje nisam mogao nikako pozlatiti, danas ih skoro iz prve riješio.
ikral Da, sad nije problem odvoziti za sekundu brže vrijeme od zlata za trofej, a i circuit experience i misije su lakši. Evo nagradnih auta, samo da još ne dobijam dupliće...
milicevic87 Nakon otprilike 3 sata sam ovaj livery sklepao...Vidjet cu, mozda tu i tamo jos sta promjenim/dodam. Ili zapocnem novi rad na drugom autu.
veigue Ja bih još dodao ''za pole poziciju spremni'', ali bojim se da bih završio na naslovnici Index-a.
PS2MASTER Kaj nije bilo gore pive od zuje da stavis na auto ? E sad si me sjetio. Pokusat cu napravit livery sa Zujom
ps4pro Moze pitanje.Mogu li ps4 pro igrati na tv-u bez 4k ili full hd rezolucije.Imam stariji tv Grunding 32 vision 6 32-6930 T lcd
Icek Imam stariji tv Grunding 32 vision 6 32-6930 T lcdOfftopic, sličan TV sam i ja imao više od 5 godina, gorio je danonočno i nikad problema.
PS2MASTER Kad sam vidio da mnogi koriste onaj usrani Megane, morao sam se i ja priključit većini. Al stvarno mi je nepojmljivo da jedan Megan ubija Nissana GTR. LOL Na Suzuki skinuo krug za više od 3 sek. sa Meganeom naspram Nissana kojeg sam koristio. LOL
milicevic87 Taj megane je op. Sinoc u par online utrka ih je bilo sigurno 50% u gridu.Nenormalno je kako u ravnici ubrzava. Kao da ima 50ks vise od ostalih.