Čitav dan sam bez interneta i sad kad sam ga se napokon dočepao, prvo šta vidim je Vajperova vijest na portalu s naslovom KAMPANJA STIŽE U GRAN TURISMO SPORT.
Got me like...

Glupo je jedino šta nas pokušavaju zavarati sa pričom kao "tražili ste - poslušali smo - dobili ste". Prava priča je da je igra jednostavno izašla nedovršena iz samo njima poznatih razloga. Vjerojatno su odredili da je grafički prikaz prioritet ispred sadržaja ili nekakvi drugi oblik poliranja, što je apsurd, ali božemoj. Jer nećemo valjda povjerovati kako je "karijera" nastala u dva tjedna od izlaska, i nakon zasluženog backlasha na launchu. Ne kužim zašto jednostavno nisu mogli odgoditi igru još dva mjeseca i to je to, ali eto. I tako jedan Gran Turismo mora dobiti svoj career mode putem update-a. Jebote.
Nebitno o kakvom se zapravo obliku karijere (i je li uopće prava stvar) i offline sadržaja ovdje radi, ovo su one stvari na koje je nekolicina nas ukazivala i koje će od ovog Gran Turisma napraviti igru koja će potencijalno trajati godinama, sve ovisi o samom PD-u.
Ja sam za Polyphony sa svojom "vječito" offline konzolom očito i dalje persona non grata, jer i nakon ovog patcha ja ne mogu offline sejvati svoj progress. Ja kužim da sam teška iznimka, ali to su čiste osnove, jebote. Pa ne moram bit online da bi sejvao igru, to je bolesno.
Kad Kaz dopusti najnormalnije stvari, i ako igra nastavi svirati u ovom ritmu, promijenit ću svoje početno mišljenje o igri za 180 stupnjeva i nabaviti ću je. Ne bi mi bilo prvi put da mijenjam mišljenje.