To što ne možeš ništa raditi dok je offline je žešća glupost. Bitno da su se sprdali prije next gena s microsoftom jer su htjeli uvest always online. A sonyeva jedna od najjačih ekskluziva ima always online.
Igra neće biti "always online". Sad je zbog bete. Al eto, neki ljudi zabijaju glavu u pijesak.
Razlika je ta da je ovo 7 dana PRIJE IZLASKA, a Closed Beta je bila još tamo u 7-om i 8-om mjesecu...
Kolko ljudi je igralo zatvorenu betu, kolko igra otvorenu??? Nema to veze što je tjedan dana prije izlaska igre.
Ak se netko pravi glup, onda se zna tko je taj na ovom forumu i tko nikad nije u stanju činjenice prihvatiti, nema taj kapacitet.
Tijekom open bete padaju serveri, nije OK jer ti igra izlazi za tjedan dana. Da je open beta mjesec dana prije, još bi i shvatio. A druga stvar koju ne uspijevaš shvatiti je da piše kad se ne uspiješ spojit online da možeš koristiti ARCADE (offline) mod što je LAŽ jer dok serveri ne rade ne možeš ni u jebeni options uć, a kamoli utrku odvozit. Šta smo to točno krivo shvatili?? To što ti je shvaćaš kolko je 1+1 je tvoj problem, kolko god se ti trudio da prikažeš da je tuđi.
Drago mi je da si potvrdio ono što sam napisao prije - neko se pravi glup. Ali... TI JESI GLUP
Znaš - postoji tab u GTS-u. Zove se "
Notification". Čitaj što piše, a ne srati okolo kvake ( što i radiš inače ). Koja laž? Ja imam problem? Ne može se igrat Arcade mode jer je BETA. I to je bilo rečeno. Bit će dostupno u full igri ( ako je kupiš ). I to je bilo rečeno odavna. Al eto, bitno da ljudi seru kvake naveliko kad ne čitaju, jel.
Rečeno je ovo :