Prvi dojmovi ovako na brzinu:
Najbolji i najgori GT.
Ono najvaznije, vozi se brutalno dobro. Ne da je uzivancija negoooo. Kako sam i ocekivao po ovome je najbolji GT, pogodili su feel samo tako. I to na gamepadu je sve tako rasporedjeno i super slozeno. Sami meniji su prejebeno slozeni, opcije sve jasno, pa cak i kad pokrenes da odaberes kako hoces kontrole sve ti ponudi od motiona za ultra casuale pa sve do gas kocnica na sticku i saltanje trigeri (kako ja igram). Predobro i svi ce pronac svoj stil. Bas je i dalje puna detalja, ono japanska dusa K. do te mjere da na touchpadu palis zmigavce. Sprdamo se sa GT ali fakat im svaka cast i sa tehnicke strane, vrti se odlicno na Pro, a osvjetljenje je odlicno na samoj stazi iako je baked in. Cak i zvuci dobro ovih par auta sto sam probao. Scapes mode, sve 5. Modeli auta brutalno dobri. So far so good.
I onda skuzis kakva je sprdacina igra po sadrzaju. Ne, nije do demoa jer vec znamo da je ovo full stvar. "kampanja" je kriminalno losa i nepostojeca. Par izazova i licenci. Smijurija za jedan GT koji je imao najbolje kampanje u zanru. Prakticki jedino ti ostaje (sva sreca) arcade i custom race da sam slozis ono sto vecina nas hoce igrat. Jadno. Prejadno.
Nemam nista protiv Sport modea ali to je bonus na mesnatu igru (ova to nije), a ne glavni show. To je mod za bogate ljude sa hrpom vremena (kuzite sta hocu rec) koji si mogu priustiti da toliko vremena odvoje po danu i cekaju utrke. Ono, upalis i prva utrka tek za pola sata. Glavno da je Tag Heuer sat na slici koji broji do pocetka, a ti jedino mozes cekat ili odvozit qualify time trial. Ovo je glorified online i ne smije biti glavni dio igre. Ja GT igram polako i gustam u svakoj sekundi a ne po rasporedu. Ono, nesto ti izleti moras pauzirat... yeah right nista od toga. Sve je to divno i krasno, kad vozis samo utrku protiv pravih igraca gust je sa spomenutim voznim modelom koji rula ALI ovo je trebao biti dodatak na full igru a NE main dio. Ono, sta su radili 4 godine. GT3 samo pored kampanje ima i vise auta i staza. Ovo ne vrijedi 60 dolara i trebalo je s obzirom na sve kostat 30$. Srce me boli na sta je spao jedan od mojih najdrazih serijala.
To ti je kao kad smo kupovali Gran Turismo 2 i dobijes disc 1, a ne ono najvaznije i platis full price.
Eto.