odlican trailer
http://youtu.be/0bvFI7CinN8?t=4
Polyphony je oduvijek imao jedne od najboljih trailera. Ne kužim kako se ovo nije moglo progurati u glavnu Sonyevu E3 prezentaciju, ali dobro...
Jedina razlika između nekih starih legendarnih trailera koje je ovaj serijal izbacio i ovog zadnjeg je ta što sad kad gledam ovaj trailer - ozbiljno mi dođe da zaplačem. Ne zbog samog trailera koji je po meni fenomenalan i jedan od najboljih koje je Polyphony izbacio, već iz prostog razloga jer sam sve uvjereniji da nikad više neću dobiti čistokrvni
Gran Turismo. Ja zapravo nikad nisam bio pretjerani entuzijast ni automobila ni automobilskih utrka, što zapravo daje nemjerljiv značaj činjenici da mi je
Gran Turismo 4 u najužem mogućem krugu najdražih igara ikad.
Proći će i taj GTSport, za kojeg sam siguran da će naći svoje strastvene poklonike, jer vjerojatno radi ono što pravi fanovi automobilskih utrka/online nadmetanja žele. Ali po meni su se već sa prvom pojavom iole masovnije online komponente, prvim dlc-eovima, prvim patchevima itd. - izgubile glavne karakteristike serijala. I kad
sedmica izađe, a samo je pitanje vremena, u ovom vremenu, i sa ovim pristupom ne može napraviti ono što su stari GT-i radili. I uopće ne uvažavam argument današnje konkurencije Gran Turisma, i onih vremena kad je praktički nisu ni imali. Sve je u volji jednog čovjeka. Čovjeka koji je nesumnjivo u svojoj početnoj fazi karijere u ovoj industriji proživljavao najsretnije dane. I to se odražavalo na igrama i njihovom samom sadržaju. Ja stvarno mislim da Kazunori Yamauchi više nema motiva.
I da mogu, Yamauchija bih pitao samo jednu stvar, za koju bih prihvatio samo iskrene odgovore, a ne ono što mora reći. Pitao bi ga da li sa istim entuzijazmom gleda na gaming industriju kao prije 10-15 godina, i da li misli da je u njoj napravio sve što je ikada zamislio?
Ja sam skroz zbunjen ovim naslovom. Prvo je bio spin-off s fokusom na online, a sada ga najavljuju kao prvi naslov nove generacije GT igara (znači ipak je 7. puni naslov?).
Prvo ima manje sadržaja, samo 170 auta, a onda kažu da ima više sadržaja nego bilo koja druga GT igra? Really? Više od GT4?
Što je sa starijim fanovima GT-a? Koji su voljeli karijeru i b-spec, vožnja sunday cupova i endurance utrka.
Totalno nejasan i zbunjujući marketing. Ima li negdje neki dobar pregled svih potvrđenih featurea u igri?