Ne znam za vas, ali meni je uvijek kod Gran Turisma (barem do četvorke, dalje nisam igrao jer nisam imao konzolu) draž bila u tome što si morao krenuti doslovno od ničega. Kupio si neku rabljenu "krntiju" od 120 konja i lagano skupljao pare za nešto bolje. I ta količina automobila kao u dvojci ili četvorci, pola auti koje danas znam sam prvi put susreo na GT2. Pa polaganje onih licenci na početku, igranje s frendovima "dok prolaziš ostaješ na gamepadu", farmanje para na utrci di u laganoj konkurenciji dobiješ dosta skup auto za prodat... Kad sam prvi put kupio Tigru ili Escuda, bio sam sretan ko malo dijete.
Svaka čast Carsima i ostalima koji se trude, ali meni je sve to dosadilo nakon 10-20 sati. A bojim se da će tako biti i na GT Sport. Par desetaka nekih Paganija i Mclarena koji su odmah otključani i možeš vozit s njima u quick race mi ne daju nikakvu motivaciju :(
Oni oldschool GT su bili igre koje si mogao igrati i ako nisi neki racing fan.
Kupit ću sigurno Sport jer nostalgija je zajebana stvar, ali sumnjam da će nuditi nešto više nego trenutno dostupnih simulacija.