To mi nekak zvuci ko da ovi jedva cekaju da im taj FOM neda nekaj napravit.
"Fanovi traze X , al hvala bogu pa ne smijemo to stavit u igru (mozda bi i smjeli da pitamo)"
Pa nije to ni blizu istine. Dovoljno je pogledati ovogodišnji naslov, al naravno teško je kliknuti dva puta na thread koji imamo...
FedroWhatIsGood?
Čuj to je službena F1 igra i zašto ne bi imala full price? Uostalom da je to problem onda bi se odavno ta cijena spustila.
Činjenica je ta da ti ne možeš nigdje dobiti sve F1 bolide i sve staze, punu sezonu, karijeru itd. nigdje drugdje. Jeli to istina? Je.
A to da je F1 veća simulaciju od bilo koje Forze i GT-a stoji jer ti u primjerice GT-u nemaš Safety Car koji može drastično utjecati na ishod utrke? Ili VSC? Isto tako strategije u GT-u i Forzi oko bokseva su smiješne (nadam se da će GTS to ispraviti pošto ciljanju na esports) ti nemaš nekog izbora oko guma, štednje goriva, potrošnje goriva, potrošnja ili štednja guma...ti toga nemaš ni u približnoj količini poput F1 naslova.
To su važne stvari, a što se tiče fizike i handling modela probaj pa govori...koja je zadnja F1 igra koju si probao?
Pa ja ću prvi kazati da zadnje 2 F1 igre nisu bile na razini...hell devovi to sami kažu sa ovogodišnjim izdanjem. A rasprava o grafici...da li GTS ima promjenu dana i noći? Dinamičnu izmjenu vremenskih uvjeta? 22 igrača u MP-u? Sve to u 60 fps-a? Daj...pa govorimo o 3rd party devu.
Igra izgleda više nego dobro.
Zvukovi visofrekventno prdenje? Nema smisla dalje...
A sa druge strane ajmo malo o PD-u i GT serijalu.
Koliko auta će imati ovogodišnji GT? Cca 140 naspram koliko 1000+ auta u prošloj igri. Ja bi prvi ovu brojku od 1000+ srezao na max 500 jer nema svrhe, ali eto čisto za potrebe rasprave to je daleko ispod prosjeka GT-a pa i u usporedbi sa konkurentom Forzom.
Koliko će staza imati ovogodišnji GT? 19 staza i 27 layoutova.Prošli GT6 više od 40 i to uključujuči i rally staze + pitaj boga koliko layoutova. Ovogodišnji popis od 19 staza na launchu će imati uključene i rally staze znači još manje "pravih" staza. Da ne kažem koliko je staza iz GT serijala otišlo i nije se nikada vratilo.
Customizacija/tuning će biti nepostojeća ove godine u GTS-u dok u GT6 si imao neloš izbor za tunirati auto po volji...isto tako nedostatak dinamične promjene vremenskih uvjeta i izmjena dana i noći je velika stvar koja nedostaje.
I vidi vraga kad ono stoji puna cijena za GTS. Nakon što sam odgledao i pročitao hrpu izvještaja nakon onog reveala GT-a i njihove gluposti da svaki sat ekipa ima različite buildove igara i kada nitko nije znao kako GT izgleda i kako se vozi to se na E3-u donekle stabiliziralo (iako i tada na show flooru su bili različiti buildovi od onih iza zatvorenih vrata) i dalje jedva čekam vidjeti kako će to na kraju sve ispasti.
Kada vidim ovu glupost da F1 bi trebala biti ne znam 40 eura umjesto 60...pa čovječe što bi ljudi trebali sa SLUŽBENOM igrom raditi?
Da je podcjenjuju zato što primjerice TEBI to nema sadržaja za 60 eura? Vidi vraga i dalje se F1 igre proizvode što znači da ima dovoljno potražnje, a sa time i dovoljno sadržaja. Nisi čuo za primjerice online lige poput AOR-a?
10 sezona karijere, paddock, 22 igrača u MP-u (sa nadom da će MP biti stabilan), ligaško MP natjecanje, R&D bolida koji voziš tako da skupljaš XP bodove kroz zadatke na slobodnim treninzima, formacijski krug, VSC i Safety car, 21 staza od kojih barem pola nigdje nećeš pronaći u nijednoj drugoj igri, manualni startovi, strategije itd.
Imamo F1 thread za ovo, ali ne razumijem to podcjenjivanje igre...