veigue Obavio sam svoju građansku dužnost.Glasovanje će završiti 04. Siječnja u 22, ili u neko drugo vrijeme?
gameslord Obavio sam svoju građansku dužnost.Glasovanje će završiti 04. Siječnja u 22, ili u neko drugo vrijeme?I ja isto.
darkfenix Eh,samo da prijavim gresku koju sam uocio..nedostaju van Solid Snake, Veigue na listi za glasanje recimo,molim ispravite to! :)
viper89 hm, sad sam prosao kroz temu za nominacije ne vidim da je netko nominirao solida? a veigue je vec bio clan mjeseca tako da ne moze opetVeigueda, kako pise u anketi
darkfenix da, istina. al veiguea nitko nije nominirao (osim on sam sebe) tako da svejedno nije ubacenEvo onda ja jos njih dvojicu nominiram uz ostale...
maverick Takodjer obavio što se treba. Naravno jedan od dva logicna izbora sam imao kad ne daju Veigue i Emiliju nikako na listu 😂😁
blade Vjerujem da će ženski dio foruma sukladno dogovoru glasati, ako nekim čudom izgubim šaljite pitanja u inbox ili me pokeajte na fejsu.
dom Vjerujem da će ženski dio foruma sukladno dogovoru glasati, ako nekim čudom izgubim šaljite pitanja u inbox ili me pokeajte na fejsu. Jedina osoba koja ce tebe pokeat je Vlad Tepeš u nekoj ulicici u Bukureštu.
Prika Očekujem pobjeduImas moj glas samo zato jer si pravi orjunas! ♂️♂️♂️Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk
Solid_Snake Eh,samo da prijavim gresku koju sam uocio..nedostaju van Solid Snake...Hvala puno drug, mada imao sam ja svojih 5 minuta davno na nekom drugom forumu. :-)Uglavnom obavio sam svoju formsku dužnost, sretno :)
veigue Urota protiv mene.Da sam završio na toj listi, imao bih barem 15 glasova. To vam je valjda jasno.