ivwan19 Bok svima. Ivan iz Zagreba, 32 godine. Pomalo se igram na PS4 pa da vidim kaj malo ima po forumu. Inače isto u slobodno vrijeme se bavim biciklizmom. Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Cole I tu si došao gade jedan. Dobrodošao! :)bavim biciklizmom. Mislim da ćete se ti i Cole™ slagati. Znamo se mi IRL isto.
ikral Još jedan bicikljist, ja sam doduše svoj malo zapustio ali od proljeća krećemo opet. Živio! Poslano sa mog E2003 koristeći Tapatalk
ivwan19 [quote author=ColeI tu si došao gade jedan. Dobrodošao! :)bavim biciklizmom. Mislim da ćete se ti i Cole slagati. Znamo se mi IRL isto. A da nažalost se znamo Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Cole [quote author=ColeI tu si došao gade jedan. Dobrodošao! :)bavim biciklizmom. Mislim da ćete se ti i Cole slagati. Znamo se mi IRL isto. A da nažalost se znamo Poslano sa mog SM-G930F koristeći TapatalkIvane, kaj te pusti žena na dva gaming foruma?
ivwan19 [quote author=Cole[quote author=ColeI tu si došao gade jedan. Dobrodošao! :)bavim biciklizmom. Mislim da ćete se ti i Cole slagati. Znamo se mi IRL isto. A da nažalost se znamo Poslano sa mog SM-G930F koristeći TapatalkIvane, kaj te pusti žena na dva gaming foruma? Ovo radim poskrivecki dok sam na wc-u Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
ivwan19 [quote author=ColeIvwan19 Lako ja Gogi kažem. Vodim te jesti samo tiho budi Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk