Igra je ocito cisti prosjek. Oh well, nije da Sam ni ocekivao ista od nastavka igre koju Sam igrao sat vremena i ugasio za sva vremena...

Sumnjam da će se dobro prodati s obzirom kako je prošao prethodnik. Ja planiram preći ME1 još  jednom kad stignem. Realno, boljeg parkoura od ovog nema i igra je i dalje po tome posebna.

Odlicna igra,parkour i samo kretanje perfektno odradjeni,fajt poboljsan i fluidan samo treba malo vremena da se nauce sve fore,nakon toga slijede odlicne scene i rjesavanje protivnika sa smjeskom na licu,muzika milina,smirujuca i ambijentalno odlicno ukomponirana,ko i u originalu,grad je prekrasan,vizuali zadovoljavajuci,prica za sad nis posebno,isto ko i u prvom predpostavljam,materijala kolko vidim ima.
Iskreno ovo je igra za fanove prvog djela,kome se nije svidjal prvi dio nece ni ovaj,zanemarite review-ove i one nule i jedinice od usera na meti(ne kuzim zakaj) i odigrajte ovo jer je stvarno dobra igra.

7 mjeseci kasnije

Vec duze vrijeme sam pikirao ovu igru i dvoumio bi-nebi uzeo, ali odbijala me cijena. Sad sam odlucio uzeti na popustu na Storu, mislim da za te novce nemrem pogrijesiti. Ide na cekanje dok ne zavrsim ROTR ali bas mi se igra.

Nista sad bas posebno igra al za 109 kn se isplati. Fora za odigrat.

Ispada 79 kuna sa PS+. Bas to kaj velis, vjerujem da nije nikaj posebno ali biti ce fora malo za promijenu odigrati.

79 je deal samo takav. Go for it.

Ja sam je isto nedavno uzeo na akciji za 12$ na US PSN, ko zna kada cu je igrati ali za tu cijenu koliko kosta jedna indie igra se isplati : D

10 dana kasnije

Evo i ja sam nabavia igru sad na ovom saleu. Izbjegava sam je duže vrijeme. (pretpostavlja sam šta me čeka)

79 kuna je bolesna cijena, stvarno je, i moja je preporuka (sa figom u džepu) ALI samo za one koji nikad nisu čuli, ili nisu odigrali prvi Mirrors Edge. Razočaran sam totalno, ali bilo je očito. Koliko god je Mirrors Edge na prošloj generaciji konzola bio genijalna igra, toliko je Catalyst nepotrebna igra. Mirrors Edge je bila igra vrhunskog level dizajna, misijama sa stotinu načina prelazaka, fantastičnog first person osjećaja, savršene estetike i soundtracka. Sve to su uspili usrati i razvodniti sa ovim rebootom. Osim grafike. Grafike koja je sada zapravo samo napucanija, nema toliko izraženu onu čistinu i minimalizam starog ME-a.

Ne kužim zašto je današnjim igrama toliko bitan taj open world segment, ili neko umjetno produživanje igre nepotrebnim collectiblesima… Pa ne mora svaka igra biti 30 ili više sati. Stari ME je bila igra od nekih 5-6 sati, ali vrhunski gameplay i taj osjećaj brzine i poboljšavanja vremena je od nje napravia igru od 30+ sati. Ne umjetnim načinom, nego čistim gameplayom. Priča i likovi Catalysta su skroz površno odrađeni, combat je jako loš, a još ga se i forsira. (kad se samo sjetim da sam u prošlom moga završiti igru ne taknuvši nikoga)

Stvarno šteta. Da barem nikad nije ni izašla. Kult prvog Mirrors Edge-a bi bia još i veći.

3 godine kasnije
9 mjeseci kasnije

Vidim da nije zapravo nikad bila popularna iako je po meni vrhunska; kritika je zapravo naklonjena igri no prodajni rezultati su loši poprilično. Meni je "nastavak" puno bolja igra u svim segmentima. Baš zapravo ima ono što je jedinici falilo. Jedinica mi je djelovala kao neki grafički/parkour benchmark, bez glave i repa i sa loše prezentiranom pričom. Nastavak je popravio sve boljke jedinice. Vjerujem da ćemo sigurno dobiti nastavak ovog reboota. Super su mi ovi challengi u igri, kao i runner's vision koji na suptilan način pomaže kamo treba ići. Fenomenalni su gadgeti te mi je čak i borba dobro napravljena. 

4 dana kasnije

Mirror's Edge: Catalyst je sve što je originalni Mirror's Edge trebao biti...

Original je bio u jednu ruku genijalan, a u drugu ruku neiskorišten potencijal...

Da nisam prošli mjesec uzeo EA PlayPRO, vjerojatno ne bih odigrao ovu igru još dugo dugo vremena, a možda je ne bih nikada ni zaigrao. Original sam odigrao dva puta te iako sam bio zadovoljan, uvijek mi je nešto falilo u toj igri, onaj touch da igra ne bude samo potencijal. Catalyst je sve ono što je original trebao biti. Oduševljen sam što su maknuli oružje iz ruku protagnostice i što smo ostali samo na tjelesnoj bliskoj borbi. Parkour je uz neke gadgete i skillove puno zabavniji, brži i atraktivniji. CIjela igra je eye-candy i uz open world te dosta side aktivnosti poprilično me iznenadila kvalitetom. Štoviše mislio sam po nekom svom sjećanju da je igra bila FAIL, no onda sam pročitao zapravo visoko pozitvne dojmove sa Steama, pa sam brže bolje krenuo u rebootanu avanturu s Faith. Priča te likovi i kako je sve to plasirano prezentacijom nisu ništa specijalno, no služe svrsi te je logično Faith i jedini konkretan lik koji je dobro okarakteriziran i kojeg ću se sjećati. Level design je umjetnost DICE-a i igra izgleda čudesno te se još bolje vrti. U globalu pohvalio bih superprecizne kontrole, no znale su me i onde koštat "života" i živaca. Gameplayom sam jako zadovoljan i igra kao cijeli paket je konkretna i kompletna te ću joj se zasigurno vratiti u budućnosti. Kada je još jednom odigram, neka najave nastavak...

Meni se baš dopala igra. Unikatne su, kaj je je.

Vidim da neki kenjaju po open worldu što je igra, meni je to dapače izrazito pasalo.