Jedva cekam!Dugo nisam imao ovakav hype za neki gameplay i jos pogotovo kad znam kakva je igra.Inace sam uvijek protiv tih early accessa ili nekih igri koje pojedini youtuberi promoviraju i precjenjuju.Ali ova igra se bas izborila sama za sebe u pravom smislu.I to samo gameplayom i kvalitetom!Kroz trnje i kamenje jer na tom putu bas je sve "protiv" igre.Od toga da moras dat pare za nesto sta nije zavrseno i sta ti nitko ne garantira da ce ikad bit,od prosjecnog izgleda a ne bas dobre optimizacije,manjak sadrzaja i opcenito bez marketinga.Bas suprotno od nekih precjenjenih i razvikanih naslova.Nije ovo neki EA-ov ili Ubisoftov AAA naslov koji se proda jer nabriju trailer,slazu narod pa igra dode puna problema i jos dozivis downgrade.Glas gamera se cuo,uz sve probleme,kvaliteta gameplaya i ta zabava je to nadjacala i broj igraca je samo rastao.Uvijek si htio samo jos jednu rundu,samo jos jednu...
I na svu srecu i radost,posteno su ispunili obecanje,dan izlaska je stigao,dvije postojece mape su vise nego dovoljno zasad kao i broj oruzja,vozila i gadgeta.Ova optimizacija na test serverima je dobro odrađen posao i sve je spremno kako treba.Iako je ova igra u early accessu funkcionirala bolje od svakog Battlefielda ili neke ubishit igre kada bi se gledala stabilnost servera,matchmaking ili opcenito main menu.Ovoj igri je trebalo od desktopa do gameplaya manje od minute.Cak i u slucaju nekog errora uvijek si se mogao vratiti u server i nastavit naravno ako te netko pritom ne ubije.
Steta za xbox fail!Neznam jeli to pohlepa,dali se moglo bolje ili su dali sve od sebe pa nisu uspjeli..kako god bilo steta.Vjerojatno bi si cupao kosu da sam vlasnik te konzole ali sada ovako nebi ih jos kritizirao i dao bi im sansu da se dokazu.Jer zasad su obecanja ispunjavali i ovu PC verziju stvarno doveli u red