Evo ovako, nakon puna tri sata igranja napisat ću vam nekoliko riječi...igra djeluje dovršeno, fenomenalno se izvodi, nema glitchanja.
On-line komponenta je funkcionirala besprijekorno, za razliku od DkS2 Bete prvi test...dizao sam co-op stalno, a imao sam 5-6 invejda, frajeri su zažalili što su se prijavili za testiranje, za njih je to stvarno bio Stress Test 8)
Ima dosta novih mehanika koje nisam ni pokušavao savladavati, taj novi shield power stance ili što već, MP, i slično, naprosto sam trčao okolo, razgledavao svijet i neprijatelje, i borio se melee...
Drago mi je da je jump-roll brži i precizniji nego ijedan do sada, a viši je nego u DkS2, jer ono kotrljanje po prašini je bilo smiješno.
Parry, riposte, BS se lako izvode za sve koji su ga znali u DeS i DkS, njihova animacija je više DeS što mi nije drago jer djeluje kao da se zaglitchao pokret, ali je precizno i nepogrešivo kao u DkS, pa je to valjda best of both worlds.
Nema mahanja guzicom i lakrdije u 12 poteza iz DkS2 pardon my french...
Meni je bio krnji, nisam mogao vidjeti distribucije statsa i ostale brojčane vrijednosti, niti micati i dodavati oružja, kako sam što našao automatski mi se dodalo u slot, tri slota po ruci...
Level je ogroman, ne da sam se gubio po krovovima i bunarima s ljestvama nego sutra neću znati ni na kojoj strani sam bio.
Grafika je lijepa, neprijatelji uvjerljivi, neke defence mehanike koje su dodali kandidatima za BS su predobre, pisalo se o tome već ali neću potencirati da ne spojlam...
Ima nova in-game aktivacija multiplayera, vjerojatno su htjeli da i igrači koji ne žele multiplayer mogu osjetitit neke benefite on-line igranja, tako da se čini da heroji koji ne žele multiplayer mogu igrati on-line, ne treba čupati routere iz struje zbog invejda lol.
Osjeti se utjecaj sve tri igre i to na svakom koraku, dobro se osjeća svatko tko je tu kod kuće...
Igra bi mogla biti čudo, ako bude dovoljno velika, i dovoljno raznovrsna oružjima, uz ostala dobra iskustva i napuštanje loših...imamo novi apsolutni hit mi Souls addicts...
To be continued...