33h igre? Nije to lose za prvi prelazak. Sve si istrazivao?
Bome i mene ovo iznenadilo.
Meni je trebalo cca 45 sati za prvi prelazak, sa svim opcionalnim bossevima. S time da sam ja to igrao odmah čim je izašlo, nije bilo baš guideova + PvPao sam.
Ma jok, drugovi. Igrao sam DS3 prošle godine i na kraju rejđkvitao kod jednog bossa i izbrisao igru. Sad kad vidim što sam sve riješio i kad se počnem prisjećati nekih stvari, sve mi se čini da sam ja idiot odustao kod... zadnje borbe.
Ah.
I da, onda mi je trebalo malo više, mislim nekih 45 sati. Ali da, sad je to brže išlo plus što sam malo guglao/jutjubao da vidim kojih opcionalnih područja u igri ima i boss za pobijediti. Za Namelessa nisam ni znao, ili za ono područje iza nevidljivog zida u gardenu.
Sad će, naravno, satnica biti veća jer idem na DLC-e. I još sam našao onaj ring koji daje više soulsa lol.
U Blooborneu sam do Prvog Huntera došao sa levelom 69 (satnica ionako ne piše), popušio, pa se vratio nakon svega što sam trebao obaviti sa likom levela 120. Nikakvo farmanje; jednostavno ubijaj sve što hoda i EXP je tu.
...a za onu kuju u Ariandel DLC-u znam jer sam bio kod nje pri prvom igranju. I ne, nisam ju pobijedio. Sad ćemo vidjeti kako i da li tank funkcionira.
Inače, imam 13 Estus Flaskova i bonfire mi je čini mi se level 7. Nemojte mi govoriti da li je to to, ili još ima pokoji flask za pokupiti.