gusterko Evo da i ja podijelim sa razredom igra je završena za 39 sati na levelu 97 nemam apsolutno nikakvih zamjerki prva igra za ps4 koju sam kupio day one i nisam ni sekunde požalio, ukratko jednostavno sam oduševljen
kharnthebetrayer AAA kako je dobar sniper crossbow za razliku od jedinice Cak i dosta brzo puca i puni dok ga drzis s dvije ruke, jos character onak gleda kroz scope ako lock-onas. Predobro.
gusterko Moram skrušeno priznat da nisam igrao jedinicu dvojku sam prešao na ps4 i oduševio se pa sam zato i odlučio uzeti trojku čim izadje a kad bi usporedjivao izmedju te dvije igre trojka je definitivno bolja mada je realno kraća ali meni osobno puno dinamicnija 😉
wolf Jedva cekan DLC , ako se drze politike Old Huntersa i ubace tolko sadrzaja igra ce bit cisti sex.
kharnthebetrayer Da bilo bi super da izbace veliki DLC sa 3-4 podrucja, par novih oruzja/armour setova i par novih bosseva. Neki nagađaju da bi prvi DLC mogel biti nekaj sa Gertrude ( kci od Queen of Lothric- citaj Gwynwere ) jer se spominje par puta u igri ali je zapravno fizicki nema.
kharnthebetrayer Vjerojatno tak bude nekaj. Mozda cemo napokon doci u famoznu Astoru? Zamisli da se vratimo u eru prije cak i dark souls jedinice, znaci prije nego kaj je Gwyn uspio zapalit first flame.
kharnthebetrayer Ajme, koji bi nerdgasm bio. Everlasting trees, sve sivo oko nas, magla, a na nebu horde zmajeva jure u bitku protiv bogova/ljudi. Damn, koji bi to bio background..... Da barem, jbt, da barem.
revo A kaj bi mi delali ? Nego Anriev mac ubija + blessed buff + Sun princess ring + blessed shield i netreba ti estus I sam quest je dobar.
kharnthebetrayer Joj nema veze, moze me I Gwyn podici i obristi guzicom sa mojim likom ak treba, samo da vidim taj age of ancient dragons i bitku protiv zmajeva i linkanje prvog plamena. Vjerujem da ce tak nekaj i biti buduci da ce DLC evi vjerojatno privest pricu kompletno kraju.Nisam jos probavao nikakv luck build sa hollow weaponom... Nemam vise nekak volje. Mislim da budem na hiatusu do DLC-eva.
revo Mah nebus to videl. Meni je bas dobar luck Sa 40luck i nikakvim ulaganjem u ikaj drugo anriev ma ima 400+ AR Ja sam ostalo ulozil u HP i Staminu Nekaj malo i u faith i int da mogu koristit rapport i blessed weapon.Za hollow oruzja moras ulagat u quality da bude neke korisi od njih. Znaci treba ti lvl 120+Nego ne moras ic isponova igrat. Rosaria ti moze resetirat levele 5x pa isprobavaj.
revo Rapport je zakon, šteta kaj nemres perma charmat enemije :/ 30 sekundi je premalo. Za one golden winged knight-ove je cist dost
kharnthebetrayer Likovi su super za farmat, 13000 soulsa za par minuta... E zamisli onak, charmas svu trojicu i invader ti doleti a ti ono s njima ..... :