Zero Čitam da neki imaju problema s Pontiffom i onda naletim na ovo:https://www.youtube.com/watch?v=diYRsPEVNQU&feature=youtu.beLol
wolf Brutala...Gušt mi je pogledat i Rey Dhimitria, tip ja mislin provodi 15 sati dnevno nad serijalon...
kharnthebetrayer Brutala...Gušt mi je pogledat i Rey Dhimitria, tip ja mislin provodi 15 sati dnevno nad serijalon...E i mi bi da imamo para i nemoramo raditi....
wolf Nemoj mi nista govorit, ovaj tjedan je jos dobar jer ja i cura radimo konstantno u razlicitin smjenama pa mogu igrat.Inace nikako, moramo provodit "kvalitetno vrime zajedno", ne svaca ozbiljnost situacije.
wolf Ma ne smeta joj inace al u zadnje vrime smo ludi radi posla i njenog faks tako da svaka sitnica smeta i jednom i drugom. Ovaj tjedan mi je bas dosa ka narucen.
Kikiller Ja sam za Bloodborne uzeo godisnji.i opalio 40h u 5 dana.Ove godine nist od g.o. pa nema ni soulsa :(
kharnthebetrayer Ja bi propal da tak razmisljam xd Svaki dan opalim 2-3 sata, a prek vikenda obicno cijeli dan.
kharnthebetrayer Meni je isti. Onak tak tak mi je boss, niti je lagan niti težak. Neka solidna sredina. Javi dok tackle-aš Namelessa na NG + to bi trebalo biti zabavno
kharnthebetrayer Podsjeca me na gluposti tipa mundane buildova u ds2.... Ne zanima me baš luck eventualno ak bas mi se bude dao neki bleed build napraviti.
wolf Ma rijesen je on davno, al iman 15tak manualnih sejvova pa se vracan na neke boss borbe i neka podrucja da ih usavrsin. Lorian je inace dosta lagan, samo triba plesat oko njega ga Lothric ne baca spellove i gg. Al cini mi se da se vise teleportira na ng+.
revo Podsjeca me na gluposti tipa mundane buildova u ds2.... Ne zanima me baš luck eventualno ak bas mi se bude dao neki bleed build napraviti. Nikakve gluposti. Jednostavno daje najveci AR(bez obzira na bleed) , samo kaj moras i najvise toga ulozit u statsimaMundane je imo potpuno drugu svrhu.
kharnthebetrayer Opet me nisi skuzio Xd jao jao, slabo citas ljude. Mislio sam na "special upgrade " buduci da nije str ili dex niti int/faith. Mundane je imao obrnutu svrhu ali je isto davao najveci dmg ak se nevaram.Wolf- kad si uspio napraviti 15 razlicitih likova? XD
gibanica kaj radi taj infusion? ja idalje nisam ubil zadnjeg bossa, diablo 3 season 6 pocel i to se igra dok se stigne