Zanimljivo kolko svi različito doživljavamo i sređujemo bossove.
Gibanicu sam htio poslat u 3 krasne kad je piso kako mu je Ponty najlakši boss. Ja dušu ispustio na njemu.
Chrystall Sage nekima radio probleme, meni pao iz druge...osobno, glup boss do ibera.
Cleric Beast iz Bloodbornea je radio budalu od mene, većina ga prešla isprve. Onaj Beast, treći boss nekima radio probleme, ja iz 3-4 pokušaja...
Došao danas do famoznog Nameless Kinga , već danima svi pune glavu kako je najteži boss u igri, lud, agresivan, ovo ono...
Iz petog pokušaja ga dopelja do milimetar healtha, doslovno još trebam dahnut u njega, idem na sve il ništa i frajer me nekak zahvati prije nego ja njega :) . Poslo sam sliku Soulu i Viperu, njegov health gotovo da se ni ne vidi :)
Čak nisam bio ni živčan, itekak je prelazan...nabacit štit sa dobrim lighting resistancom i equipat prsten sa dobrim lighting apsorbtionom i dio napada se može riješit blokadom, a da ne ode puno healtha.
Očekival sam bolji prvi dio fighta, ovak je samo nepotrebna smetnja
Ne velim da nije zajeban, je, ali Fume Knight, Ponty, pa i Dancerica mi se čine daleko teži bossovi. Ili Smelter Demon
To je ono, kak nekome legne :)
Večeras pada, i onda na zadnjeg...da riješimo to.