Sredio danas jednog bossa Dragonslayer Armour, odličan fight, ali nikako pretežak, reko, ajmo isprobat coop.
Ostavim sign, za 5 sekundi me dižu.
Sabijemo bossa, opet ostavim sign, za 5 sekundi me dižu...
U nekih 20 minuta sjelo 5 sunlight medalja :)
Ljudi nenormalno zovu, pa dvojicu - trojicu istovremeno, a najbolji pokazatelj kakvi su pojedini igrači je što se ja i kolega Fantom borimo protiv bossa, a host se skriva iza svojevrsne "fontane" u boss areni do koje boss ne ide jer se mi borimo na drugoj strani :)
Osobno, u prvom prolazu Souls igre nikad ne zovem nikog, igra se prelazi solo :)
Drage volje pomognem nekome, kao i danas, i stvarno je gušt igrat zajedno s nekim (makar je ponekad primjetno lošije izvođenje, odnosno lag, čak i pad fps-a), ali nema mi svrhe zvat nekog da mi pomogne prijeć nešto što ja nemogu...fuck this :)
Mislim da nemam još puno, definitivno će bit najkraća Souls igra, (sad, kolko je 50 sati kratko je relativan pojam :) ), ali kvalitetom je pri samom vrhu serijala.
Šteta što ima par ispodprosječnih boss fightova (većinom početni), ali ima i 3-4 itekako pamtljiva koji idu u vrh serijala (a još ih nisam ni vidio sve :) )
Realno, igra je među samim vrhom ponude na ovoj generaciji, gušt je svaka minuta koja se provede u igri,Miyazaki je još jednom uspio isporučit nešto što se jednostavno mora odigrat.