Kharnthebetrayer
Uchigatana +4 kako samo prolazi kroz neprijatelje ,još kad joj dodam fire ili lightning milina jedna 8)
Također dosta koristim Longbow najviše da izazovem neprijatelje pojedinačno.Odlično su ga napravili ,jako je precizan.
Za veću skupinu neprijatelja koristim Red Hilted Halberd +3.
Odlična stvar je što su napravili da se polako napreduje u dizanju nivoa oružja i opreme.Ne možeš više kupovati Titanite Shard,već ga moraš skupljati.
Inače volim dosta isprobavati oružja da vidim koji mi najbolje leže...
Ja fire broadsword + 3 ali cu ga uskoro zamijenit jer ne radi neki dmg. Mislim da cu se prebaciti na onaj curved greatsword koji sam pokupio u crucifixion woods, nemrem se sjetit kak se zove. Prebrutalno izgleda.
Je li se isplati dati 20000 soulsa za Tower Key ?
Ja sam dao, po meni se isplati... ima nekoliko dobrih itema, samo treba dobro istražit.
Ne znam jel se može kako drugačije otić gore osim kupovanja ključa, ali ionako se tih 20k duša relativno brzo skupi.
Da ima nevidljivi zid i tamo je skrinja. Ali nemogu skuzit kak doci iza onih vrata gdje je master sa uchigatanom stajao, kad se more otvorit kao sa druge strane.
Danas sredio Crystal Sage, lagani boss. Malo sam istrazio Cathedral of the deep pa sam otisao u faron's keep i tamo me sad ownaju. Oni darkwraithovi i one ogromne antilope samani me rasturaju.