Moram ugasit, radim ujutro...7 sati se skupilo, 2 bossa pala, taman idem na trećeg.
Malo je reć da sam zasad oduševljen, čistokrvna Souls igra, dobili smo taman ono što smo i očekivali :)
Lik mi je dosta agilniji nego u prijašnjim igrama, nije toliko trom i tu se primjeti utjecaj Bloodbornea. Bloodborne je utjecao i na jednu lokaciju, s obzirom da je ona čisti mix Yharnama i onog sela iz Resident Evil 4,, i po dizajnu i po protivnicima.
Kroz prve dvije lokacije se prolazi relativno pravocrtno, ali u ovoj gore spomenutoj sam se lagano pogubil, moram se vratit i istražit dva područja jer sam ošo trećim putem.
Bossovi solidni što se dizajna tiče, ništa preteško, većina će ih prijeć iz prve, ja na drugom izginuo jednom jer ušo sa 30% healtha i bez Estusa, a frajer uđe u Rage mod u drugom dijelu borbe.
Lokacije predivne, bez teksta se ostane na nekim dijelovima. Art vrhunski, pojedine teksture / objekti ponekad iskoče pred igrača, al to sam samo dvaput zapazil dosad.
Neprijatelji raznovrsni, neki dosta zajebani, neki topovsko meso...standard.
Igro bi ja još, al jebaj ga...mora se i radit. Uživajte svi ko god će danas il ovih dana krenut igrat.