Soul DSP je noobara za svaku igru, cak i fightere za koje se toliko hvali (posran je od hrpe vecih igraca koliko znam). No cinjenica je da je bar odigrao sve Souls igre, makar i pomocu guidea i neta/twitch chata... Mnogi nemogu ni tako
Soul Pogledaj mu koji prohod neke igre, pogotovo neke stare, pa ces vidjet da se bas i ne pretvara... tj bar ja nemam taj dojam. Zbog toga je i ostao bez dosta subova, i redovito je na meti hejta ( #solidhejter )Znao sam ga prije par godina malo cesce pratit, cisto da se nasmijem kukanju i glupostima
kharnthebetrayer Bas me zanima kakav je novi HUB u Dark Souls 3. Jebote kako annoying necu ikakve spojlere al opet mi se prica o igri
Tuhy Općenito u gamingu je počeo prevladavati debilizam i površnost. Posebno kod američke balavurdijeJa bi reko da je zahvatilo i hrvatsku balavurdiju.A i one malo starije.
kharnthebetrayer Ne, Dark Soul ima nominacije, al goty nisu osvojili. Dobro ajd jesu na manjim gaming stranicama, al kolko ja znam oni veci su dali skyrimu, pa inquisitionu poslije. Niti Bloodborne nije osvojio, tu je Witcher pomeo.
viper89 Nebitno. Goty je goty i svaka nagrada se broji. Zapravo od manjih sajtova mnogi ni ne broje jer jednostavno ne vide ili ne dobiju info pa se opet sakupi. Soulsborne itekako imaju dost nagrada.To kaj ti hoces VGA nagradu bas od tog izvora to je nesto drugo.
Solid_Snake Uzmite u obzir da je 9-ka od Edge-a kao 20-tke kod Gamespota, IGN-a i ostalih stranica. Zapravo i nije baš mjerljivo. Ako se ne varam njihov GOTY 2015 je upravo Bloodborne bio.Edge je Edge kao što je Rockstar Rockstar npr. Ne može se porediti sa ostalima baš kad imaju svoj đir.A VGA i takve "AAA" predstave nikad neće uzeti Soulse ili u takvoj mjeri "hardcore" igru koja baš i nije za mase. Pogotovo što smo upravo nedavno imali priliku vidjeti da pola tih recenzenata uopšte ne razumije lore niti je prešlo igru.Iskreno da imaju FROM-ovci ovakav kvalitet bilo bi mi apsolutno svejedno da nikad ni jedan GOTY ne pokupe. Ne kruži džabe najpopularniji fan hashtag 2015-te #BloodbornewasrobbedPravi hardcore fanovi imaju svoj GOTY i to je sasvim dovoljno njima. Znam da bi meni bilo.
kharnthebetrayer Da, my bad trebao sam se izjasniti na sta sam zapravo mislio pod " GOTY ". http://www.ds3-countdown.com/ evo ko oce countdown D: e da jos ima desktop aplikacija.
Deadwalker Yup, Edge je baš što se tiče kvalitete svojih osvrta daleko ispred svih, baš se čovjek može pouzdati u ono što napišu. Uz Forbes Games, jedino štivo koje volim pročitati.
kharnthebetrayer http://www.ds3-countdown.com/Da barem modovi mogu staviti ovaj countdown na naslovnicu, bilo bi tak epic